14 модела, които задължително присъстват в перфектния летен гардероб

Изглежда, че духът на 90-те се завръща чрез осъвременени кройки, пропорции, материали и цветове.

КЛАСИЧЕСКОТО ЯКЕ ОТ ДЕНИМ

Този сезон основните модели деним са преосмислени с нови кройки и цветове, внасящи глътка свежест в разбиранията за силуетите.

КЛАСИЧЕСКИЯТ ДЕНИМ
 

Същото важи и за дънките, които напомнят за класиката, но изглеждат в пъти по-секси. А комбинацията между деним и деним е просто убийствена. Не може да промените мнението ми по въпроса.

БЕЛИЯТ ТИШЪРТ

Как да дадете началото на хубава вечеря без чаша хубаво вино? Няма как. Как да изградите перфектната лятна визия без нещо бяло? Сещате се накъде отиваме... 

КЪСИТЕ ПАНТАЛОНКИ

Списъкът с вечни елементи не може да продължи без шорти, които са идеални както за времето, прекарано на плажа, така и за времето, прекарано на всякакви други локации между юни и септември.

ВРЪХНАТА ДРЕХА

Знаем, че и вие не асоциирате неоновите нюанси с наследството на Calvin Klein, но колкото и семпла визия да изберете за деня си, ярката връхна дреха автоматично "превърта" правилата на играта. It'a must!

ЧЕРНИЯТ ТИШЪРТ

Ако някой дойде и ви каже, че "еди-кое-си" е новото черно, просто недейте да му вярвате. И бягайте надалеч. Комбинацията между черно и бяло продължава да е на пиедестал в casual концепциите, така че go for it.

ЧЕРНИЯТ ДЕНИМ
 

Прав силует, характерен за 90-те. Свободна кройка. Закачливо намигващ към архивните модели на бранда. Изработен от твърд памук, смесен с иновативна еластична технология. Какво повече да иска човек? Е, може би няколко коктейла.

ВЕЧНИЯТ БАНСКИ
 

Ще разберем, ако не сте обличали цял бански от ранните си детски години, но може ли да попитаме - ЗАЩО? Напоследък не само супермоделите ни убеждават, че перфектният модел може да бъде вечен. Този може да бъде много неща.

СЕКСИ ТОП
 

Новите линии бельо Flex Naturals и Form to Body Naturals са направени от рециклирани материали и такива от устойчиви източници. Неутралните и телесни нюанси допълват иначе перфектната картина.

УДОБНИТЕ ОБУВКИ

Ако живеехме в 80-те, може би щеше да е немислимо да съчетаем маратонки с рокля или костюм, но се намираме в 2022 г. и това е едно от малкото неща, за които си струва да ръкопляскаме. Нашият фаворит е в богата цветова палитра - сиво, бяло, бежово и неон.

ОБУВКИТЕ ЗА ВЕЧЕРТА

Сещате се, когато около 2:37 ви се струва, че нощта тепърва започва, а температурите навън отказват да паднат под 25 градуса. Имате нужда от обувки, които осигуряват финален щрих в стайлинга и, преди всичко, комфорт.

КЛАСИЧЕСКАТА РАНИЦА

Не, не и пак не. Вече не само IT-тата носят раници. Носят ги всички, които предпочитат да не пълнят джобовете си с всевъзможни предмети. Особено щом могат да ги съберат в този страхотен модел Calvin Klein Jeans.

И НЕ ЧАК ТОЛКОВА КЛАСИЧЕСКАТА ЧАНТА

Бяло + сребърни вериги може да е = ВНЛ, стига етикетът да гласи Calvin Klein. Не знаем за вас, но ние намираме тази чанта за перфектното решение, в случай че ви е писнало от гигантските торби или миниатюрните модели, които едва побират ключ и дебитна карта.

НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО ШАПКАТА

Като човек, който е слагал шапки около четири пъти в живота си, признавам, че тази провокира известен интерес и се чувствам длъжен да завърша шопинг селекцията точно с нея. Ако планирате да се криете от папараци, направете го и вие.

Както и да виждаме света, в даден момент сблъскването с концепцията за еволюцията е неизбежно. Само вижте Calvin Klein.

За сезон лято 2022 иконичният бранд хвърля поглед към още по-иконичното си минало в стремежа да придаде модерен облик на легендарните модели чрез нови пропорции, силуети и цветове. Резултатът е своеобразен празник на колективната индивидуалност – универсални продукти, създадени за всеки, който живее живота си по свои правила.

Макар това да звучи твърде утопично, CK поднася нови детайли, нови палитри, нови пропорции, нови материали, а идеята е само една - да създадем нов стандарт и да променим отговора на въпроса "Какво точно може да бъде дадена дреха?".

Философията за целенасочено преосмисляне на най-важното заслужава място и в планирането на перфектния летен гардероб, който, да не се лъжем, е трудно постижим. Защото докато през зимата следваме "колкото повече, толкова повече", през горещите месеци имаме нужда от ефирност, лекота, стил и комфорт едновременно.

Понеже сме много добри, в галерията по-горе събрахме 14 предложения от новата колекция на Calvin Klein, която преразказва модерния наратив, но и дава старт на дългочаканото (и наистина добре изглеждащо) лято. Може да ни благодарите после.

Всички модели са налични в магазините на марката в Serdika Center и Paradise Center.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA