6 оригинални идеи за подаръци с преживяване

Защото в крайна сметка то остава много по-голям спомен, отколкото материалния подарък.

Често се случва в продължение на часове да търсим оригинален подарък за половинката си, на която сме подарявали всичко - от чорапи до закуска в космоса. Или на приятелката, която вече има целия свят, а ние искаме все някак да изненадаме, защото тя винаги успява да измисли интересен и полезен подарък.

Така че, ако предпочитате да подарите наистина уникален подарък, който ще топли дълго време сърцата и на двама ви, вместо нещо материално, ние ви подкрепяме напълно.

Независимо дали се опитвате да впечатлите специален човек или пазарувате за приятел, който не се нуждае от повече безсмислени вещи, ние вярваме, че най-добрият подарък е изживяването.

fgh


АБОНАМЕНТ ЗА МОДЕН МАГАЗИН ИЛИ BEAUTY BOX 

Получаването на пратка от дизайнерски дрехи, аксесоари или козметика всеки месец е точно толкова вълнуващо, колкото звучи. Това е интересен начин всеки месец да напомняте за себе си, както и със сигурност да снабдите човека отсреща с подходящи продукти.

dcfvgbhn

ВИНО И ПАК ВИНО

Наистина не можете да сбъркате с този подарък. Замислете се, имате ли приятелка, която не би ви заобичала още повече? Особено ако абонаментът е за бутиково вино, подтикващо клиентите да оценяват пратката си до най-малкия детайл. Така винаги ще имате повод (или извинение) за "бързо" гости, нали?

cfvgh

SPA КАРТА

Ние със сигурност не бихме отказали. Единствено намерете локация, която да е удобна на човека и която, разбира се, предлага колкото се може повече wellness и здравни услуги. Бъдете сигурни, че приятелката ви ще ви боготвори.

cdfgh

ФИТНЕС ПРИЛОЖЕНИЕ

Половинката ви постоянно разказва как съществува супер готино приложение за спорт? Само че е платено и струва не малка сума? Какво по-хубаво решение? Фитнес залата е отживелица, а и без пътуване ще имате повече време един за друг. Плюс, че може да се възползвате от абонамента му. Честито!

dfgh

АБОНАМЕНТ ЗА ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ

Независимо дали изберете да подарявате седмични, двуседмични или месечни доставки на цветя, този подарък ще зарадва всички в дома. А и когато отвори вратата на куриера, приятелката ви винаги ще се чувства специална.

dcfvgbh

ИНТЕРИОРНА КОНСУЛТАЦИЯ

Ако търсите уникален и полезен подарък, помислете за този. Индивидуална помощ от професионалист със сигурност ще преобрази дома на всеки любим човек. Дори и да не реши да работи с него след това,, то съветите на експертите ще помогнат за внасянето на екстра свежест.

Фотография: Pexels.com

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA