Ажурно лято

Отляво надясно: риза Dolce & Gabbana, сутиен Calzedonia, пола Michael Michael Kors; рокля, сутиен и бикини Chloé, сандали Vagabond; рокля Zimmermann, сандали Michael Kors Collection; рокля Guess, пола Laurèl, чанта Dolce & Gabbana

Nannacay

Marc Jacobs

Chloé

Alberta Ferretti

Miu Miu

Loewe x Paula’s Ibiza

Theory

Zimmemann

Off White

Dolce & Gabbana

Като дете, опитвали ли сте се да си скроите рокля от ажурната празнична покривка? Със сигурност, момиченцата, които са искали да приличат на приказни принцеси, са го правили и с това доста са ядосвали майките си. Но и са предвидили основната тенденция на лято 2019. На пролетно-летните дефилета на Jil Sander, Carolina Herrera, Victoria Beckham и много други модни къщи романтичните рокли и блузи, плетени на една на кука, бяха безспорен лидер. Мечтата ни да се облечем в ажур се сбъдна. Ако по време на почивките по майските празници вече сте успели да получите лек тен, бежовите или белите ажурни дрехи ще ви стоят два пъти по-ефектно.

За ежедневието изберете леки памучни топове, които изглеждат перфектно с небрежни прави джинси, а за почивните дни не пропускайте романтичните рокли, сякаш излезли от скрина на баба. Права кройка или подчертана талия - вие избирате. Ажурните плетеници се разпростират и върху аксесоарите. Ако в полупрозрачна туника можете да си позволите да отидете на плаж, то плетената чанта може да носите по всякакви поводи. Предлагаме ви минимален набор от ажурни дрехи и аксесоари за идващото лято. Изберете си!

Искате ли още лято? Тук може да си изберете плетена чанта към ажурната рокля, а след това да завършите визията си и да изглеждате наистина звездно с една от тези сламени шапки, които също са хит този сезон. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA