Пет цвята есен

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 16 септември 2019

Цветната палитра за есен 2019 има своите фаворити. Нека не свързваме есента само със скучното сиво. Лятото ни напуска, но топлината му се пренася в гардероба ни с ярките си огнени цветове, морето оставя следите си в поетичното синьо, а всичко това ни кара да обичаме есента поне мъничко. И да ù простим скъсяващите се дни и разголващите се дървета. Вижте кои са цветовете на тази есен, сигурни сме, че ще искате да ги облечете и за настроение, и... за още лято в душата.

Винено

Традиционният цвят на есента е виненият и той незаменим за туид, кадифе и коприна. Този сезон дизайнерите оцветяват в него и кожата, и платовете за костюми. Плюс това, нито един елемент от гардероба не е игнориран - всеки получава по малко, но с цвят на вино. Специален винен шик търсете при Chanel.

Пет цвята есен

Огнено рижо

Яркият оранжев цвят винаги се е считал за опасен, така че този избор не е за страхливци. Но просто така се случи, че нито една колекция от сезона не мина без яркото „портокалово”. Ето защо, не се плашете, а се фокусирайте върху силуета. Той трябва да е изчистен и не забравяйте за перфектната стойка - в противен случай всички ваши скромни „недостатъци" веднага ще бъдат забелязани, защото яркооранжевият цвят е трудно да не събере погледите. Потърсете идеалния вариант при Carolina Herrera.

Пет цвята есен

Кафе

Наситеният цвят на кафе през есента е чудесна алтернатива на черното. Освен това, този цвят е невероятно елегантен, универсален и крие специален чар и уют, добавяйки към визията спокойствие и интелигентност. Вземете примери от Max Mara и обърнете специално внимание на тренчкотите и якетата с цвят на кафе.

Пет цвята есен

Яркосиньо

Богатите цветове този сезон са основните гости в гардероба ни. Галактическото синьо винаги е карало сърцата ни да бият по-силно. Нищо чудно, че монарсите го обичат толкова много и сега дизайнерите го възхваляват на  подиумите. Еднакво добър цвят както за моновизия, така и като детайл.

Пет цвята есен

Червено

Разбира се, не е възможно да си представим есенния сезон без червеното – то е характер, предизвикателство и страст. Внимавайте обаче, червеното привлича вниманието към себе си, както и да го носите. Затова трябва да знаете как да го направите главен герой във визията си.

Пет цвята есен

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA