Шапката Prada обещава да стане най-желания аксесоар на следващата пролет

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 20 септември 2019

Ако текущият есенно-зимен сезон на Миуча Прада изглеждаше мрачно-готически, следващата пролет тя обещава на всички модерни жени максимално количество слънце. Миланската седмица на модата беше открита с ревю на Prada, където супермодели като Джиджи Хадид, Адут Акеч, Фрея Беха Ериксън и Кая Гербер показаха как момичетата на 2020 година ще трябва да пътуват от задушния град до средиземноморските острови и обратно. В модния им арсенал са включени многослойни колиета от морски черупки с обеци в комплект, ръчно бродирани рокли-комбинации за коктейли по залез слънце и ленени летни рокли с А-силует. Те перфектно подхождат и за офиса - необходимо е само да сложите обувки с масивни токове.

Но в допълнение към въжените сандали и плетените чанти - кошници с триъгълното лого, друг аксесоар се открои и обеща да се превърнее буквално във „вирусен" следващата пролет. Шапката, на принципа на пачуърка, ушита от многоцветни парчета кожа, и с форма, наподобяваща рибарска качулка, на подиума изглеждаше еднакво добре със строго офис яке, както и със златисто жакардово палто.

Ако някой може да направи това съвсем обикновено изобретение шикозно и едновременно практично за носене при лошо време навън, то това е Миуча Прада. Препоръчваме ви да се включите в списъка на чакащите за този аксесоар в най-близкия бутик на Prada възможно най-бързо.

Prada

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA