Най-горещите модни тенденции на тази зима

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 31 октомври 2019

Лилаво
Знаем, че не сте очаквали това, но той се върна - лилавият цвят, който засенчи всички нюанси на бежовото. Сега можете спокойно да направите зимата си ярка, като изберете лилав пуловер, люляков панталон и яке в същия тон. Монохромните визии вече са на мода, така че не се страхувайте да отидете твърде далеч с един цвят.

Две чанти наведнъж
Наясно сме, че подобно дублиране се виждаше по модните подиуми, но като всяка друга уважаваща себе си тенденция, трябваше да узрее. И сега най-накрая набра силата си - можете да намерите двойни чанти на масовия пазар и в луксозния сегмент. Какво да облечете с тях зависи от вас, но сме сигурни, че ще намерите приложение за допълнителното пространство.

Чанта наполовина
Сега на мода са големите плоски чанти - не с цел да преместите къщата в тях, а с цел да ги сгънете наполовина. Удобството не е кой знае какво, но стилът си заслужава Можете да сгънете всичко - от скъпата чанта до всекидневната, с която ходите на работа.

Наметало
Когато Еди Слиман - креативният директор на Celine - реши да преработи марката (да го отърве го от духа на Фийби Фило), той изкопа куп архиви и намери истинското ДНК на марката, което се състоеше в обожанието към стила на 1970-те. Отначало никой не се съгласи да се води до това, но през новия сезон всичко, сякаш под хипноза, се преобрази в същата тази буржоазия. Наметалото е нещо от онези времена, така че ако искате да парадирате с тенденциите, бързо го добавете към гардероба си.

Чорапогащници с лого
Друга страст за този сезон са необичайните чорапогащници. Можете да носите всякакви цветове, но ако сте твърде fashion за това, обърнете внимание на моделите с лога. Стилни и смели са, обувайте ги без колебание.

Палто, завързано с колан
Също новост на този сезон, която се пренесе от стрийтстайла. Искате да подчертаете разкошния обем на раменете си и в същото време да подчертаете талията си? Тогава използвайте кожен колан. Да, именно върху палтото.

Всичко, което ни носи тази зима, е в разнообразието!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA