Иновативният моден хит: Ароматизирана чанта Fendi

Не, няма грешка в заглавието. Италианският бранд предлага един от най-емблематичните си аксесоари в допълнение със специален аромат.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 декември 2019

Съвсем спокойно можем да кажем, че последните 12 месеца в модната индустрия се оказаха доста цветни, интересни и вдъхновяващи. В последните дни от годината творческият екип на Fendi се заема със задачата да предложи нещо също толкова цветно, интересно, вдъхновяващо и ... ароматно. Иконичната Baguette чанта на бранда се завръща в списъка с горещи тенденции, но този път е усъвършенствана, благодарение на специален парфюм.

kh

Да, точно така. Италианският бранд предлага чанта с аромат, създаден ексклузивно от парфюмиера Франсис Къркджиан. Всеки, който си поръча иконичният жълт аксесоар на марката, заедно с него получава 5 мл. бутилка парфюм, който може да бъде приложен върху кожата на чантата или да бъде пръснат върху скрита карта във вътрешността ѝ, което е по-добрият вариант за дълготраен ефект.

Нова година, ново щастие

От компанията обещават, че ароматът се задържа свеж за цели 4 години и обяснявят вдъхновението си зад проекта с концепция, която идва от индивидуалността на жените: "Чантата е нещо толкова женствено, тя е най-добрият приятел на жената, съхранява целия ѝ живот, пази всички нейни тайни. А ароматът е едно от най-личните неща за всяка една от нас". С точно тази мисъл наум, вече можете да откриете иновативната Fendi Nano Baguette на цена от 430 паунда. И ако това не е перфектният коледен подарък за жените, които обичаме...

Фотография: Instagram.com/ @fendi

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA