Съвети как да носим розово от родните инфлуенсъри

Силвия Канин
Силвия Канин 12 март 2020

Психолозите твърдят, че розовото е онзи успокояващ цвят, който подтиска чувството за самота, носи ни красиви чувства и елиминира усещането за гняв. Модните експерти пък го определят като ТОП ТРЕНД за пролет-лято 2020, който трябва да бъде в гардероба ни ако искаме да сме актуални и в крак с тенденциите.

И понеже искаме да сме хем спокойни и усмихнати, хем актуални, решихме да ви представим няколко много оригинални начина да носим този страхотен и най-женски цвят. 

Нежен завършек

Алис е вдъхновението, което ни трябва в последните хладни дни. Тя залага на розово палто, което е сигурен начин да изстреляме визията си на друго ниво. Подберете палто, чиято дължина и широчина подхожда на тялото ви.

Комфорт преди всичко

Винаги трябва да намираме начин да интерпретираме трендовете, така че да сме верни на себе си. Ако обичаме удобството можем да последваме примера на Антоанет, която залага на свободно полу.

Розовото като акцент

Нотките на розовото могат да намерят място в гардероба ни като малки акценти, апликации или принтове. Така Саня включва актуалния нюанс във визията си.

Шоково присъствие

Ако сте от смелите, то може да избухнете и да подберете тоалет, който крещи "РО-ЗО-ВО". Така ще попаднете под светлините на прожекторите, точно като любимата ни Михаела Маринова.

Забавлението е всичко

Поли ни вдъхновява да се забавлляваме с розовото, като го комбинираме с кецове и маратонки. Пролетта идва и трябва да заложим на аутфити, който са подходящи за дълги разходки из града.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA