Кара Делевин създава специална pride колекция

Супермоделът обединява сили с иконичния спортен бранд Puma за една специална колекция с още по-специална за нея кауза.

След дългогодишна колаборация с Puma, Кара Делевин отново влиза в ролята на дизайнер за спортния бранд, като този път създава специална лимитирана колекция в подкрепа на Pride Month.

34

Озаглавена "От PUMA с любов", колекцията включва 13 ексклузивни артикула, сред които тениски, обувки и аксесоари в цветовете на дъгата. Цените на продуктите варира между 20 и 45 американски долара, а 20% от всички приходи ще бъдат дарени на фондация Cara Delevingne, която активно подкрепя LGBTQ + благотворителни организации, включително GLAAD, The Trevor Project и Mind Out.

653

"Тази колекция е създадена с толкова много любов. Наистина с нетърпение очаквах да я нося на тазгодишните прайдове, на които смятах да присъствам, но предвид обстоятелствата, нямам търпение да ги нося и да празнувам от дома си чрез Zoom и FaceTime", споделя супермоделът, който е посланик на марката от няколко години. "LGBTQ+ общността заслужава да бъде отпразнувана и аз съм толкова благодарна, че PUMA си партнира с мен, за да създадем такава горда колекция", коментира още Делевин, която наскоро прекрати връзката си със звездата от "Малки сладки лъжкини" Ашли Бенсън.

,124

Маркетинг директорът на бранда реализира и официално изявление в публичното пространство, с което благодари за "активния глас на Кара", напомнящ на всички, че "сега е по-важно от всякога да се подкрепяме и да бъдем силни."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA