Разгледайте забележителните модели от колаборацията SANDA MANSOUR X H&M

Романтика, детайли, които носят природата, и характер описват моделите от завладяващата колекция

Силвия Канин
Силвия Канин 03 август 2020

SANDRA MANSOUR X H&M

SANDRA MANSOUR X H&M

SANDRA MANSOUR X H&M

SANDRA MANSOUR X H&M

SANDRA MANSOUR X H&M

Любовта към природата е в сърцето на изключително вълнуващата модна колаборация, която ще разчувства всички почитатели на женствените кройки и романтичния дизайн. Главни действащи лица в нея са брандът, базиран в Бейрут, Sandra Mansour и любимите ни H&M.

Колекцията ще бъде налична на hm.com, както и в избрани магазини по целия свят от 27-ми август.

 

SANDRA MANSOUR X H&M

Вдъхновяващата дизайнерка с мечтателна и дръзка естетика черпи идеи за моделите SANDA MANSOUR X H&M от величието на природата, както и от жени атисти като Троен, Доротея Тейнинг, Лена Леклерсия и Кики Смит. Така се раждат женствени модели рокли, блузи, поли, сако, тениска и суичър, както и аксесоари, обемни, романтични и експресивни. 

SANDRA MANSOUR X H&M

"С колекцията Fleur du Soleil искам да изпратя послание за надежда на жените по света, нещо, от което наистина се нуждаем в този момент", казва Санда Мансур.

Неповторим характер на дрехите придават елементи като точки, флорални и слънчогледови мотиви, които обогатяват деликатните материи и женствените силуети. 

Самата Сандра винаги дава име на колекциите си. На тази колаборация тя дава название Fleur du Soleil, вдъхновено от начина, по който слънчогледът следи слънцето от изгрев до залез.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA