Големи подплънки и широки панталони са сред топ тенденциите за 2021-ва

Мрежести рокли, провокативни материи и лого мания, очертават настроението в гардероба ни за новите 12 месеца...

Силвия Канин
Силвия Канин 02 януари 2021

През може би най-очакваната година в света се задават тенденции, които няма да ни извадят изключително от зоната ни на комфорт, но ще я променят и то по прекрасен начин. Топ трендовете, които дизайнерите очертаха с работата си, са категорични, секси и експресивни. Какво повече да иска човек? Ето какво трябва да имате през 2021-ва!

 

Текстури

Светът на Zoom срещите изисква да бъдем експресивни по много карегоричен начин. Затова вместо да залагаме на интересни модели, които няма как да разкрият цялата си прелест, можем да заложим на такива, сътворени от платове, които изпъкват. На тази идея са заложили част от любимите ни дизайнери - Kenneth Ize, Kiko Kostadinov, Nanushka, Versace и, разбира се, Givenchy!

trneds

Judy Turner, Kiko Kostadinov, Versace, Gicenchy

Ултрарамене

За никой и то отдавна не е изненада, че големите рамене са тренд. Новината е обаче, че те остават все така актуални и през 2021-ва. В пролетно-летните си колекции дизайнерие показаха многообразието, което носи тази тенденция. Луди модели или класически костюми с категорични подплънки...всичко зависи от нашия личен стил. 

trneds

Balmain, Maison Margiela, Givenchy

Нова година, ново лого

Ако сте си мислили, че през новата година няма да виждате толкова модели с лога навсякъде по улиците, то ще ви разочароваме, защото логата остават и са сред модните тенденции на 2021-ва. Дори дизайнерите им намират много по-набиващ се на очи маниер, като ги оцветяват в неонови и изкрящи цветове.

trneds

Chanel, Louis Vuitton

Силата на панталоните

Точно след празниците и цялото ядене покрай тях, може би най-добрата дреха в гардероба са широките панталони. Те обаче ще се задържат на модния радар през цялата нова година. Драматични и удобни, широките панталони са звездите в колекциите на The Row, Louis Vuitton и Stella McCartney. Те носят носталгия по 80-те и усещането, че всяко движение напред си струва.

trneds

Stella McCartney, Fendi, Louis Vuitton, Chloe

Мрежа от стил

Дали екстравагатни модни брандове като Rick Owens и Balenciaga, или класически, синоним на елегатност, като Hermes, всички големи в света на модата са категорични - мрежата ще е сред топ тенденциите на новата година. С намигане от 90-те години, мрежестите рокли, панталони и блузи са онзи закачлив елемент в гардероба ни, който може да промени тотално присъствието ни. 

trneds

Rick Owens, Balenciaga, Hermes

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA