Fendi отново ни даде онова, от което имахме нужда

А именно красива, впечатляваща мода, готова да направи деня по-хубав, каквото и да се случва навън.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 февруари 2021

Миналият месец Деми Мур, Кристи Търлингтън и Наоми Кембъл се качиха на модния подиум, за да представят последните haute couture виждания на Fendi. Ние пък винаги сме смятали, че луксозният италиански бранд наистина залага на ready-to-wear концепции, които с удоволствие бихме носили в града, а и не само.

Като част от вече виртуалната Миланска седмица на модата, креативният директор Ким Джоунс представи първата си официална колекция от традиционния моден календар, която добавя нов глас към наратива, но и очертава хода на индустрията занапред.

"Подобно на самия Рим, тази къща е изпълнена с паметници на дизайна, исторически забележителности и изумително красиви гледки. Също като Рим, Fendi не е построен за един ден, оттогава са се случили много неща", споделя самият той за моделите в новата колекция, която определено носи история.

На подиума успяхме да уловим много архитектурни фрагменти, неутрални нюанси, органични материали, различни кройки и неустоими аксесоари, които със сигурност ще носят усещането за la dolce vita, каквото и да се случва навън.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA