Marella ни предизвиква да избягаме от ежедневието

Луксозният бранд излиза от рамките и връща елегантността в живота с новата си пролетно-лятна колекция.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 април 2021

Италианският стил винаги е бил олицетворение на елегантност и семплост, без да има нужда от каквито и да било ексцентрични дрехи. Marella знае това отлично.

Пролетно-лятната колекция на бранда тази година предлага дрехи, перфектни за ежедневието – като започнем със завръщането на тънките плетива, плисирите поли, шаловете във винтидж стил или с принт, минем през роклите тип „дълга риза", мини роклите и двуредните блейзъри в „морско" райе и стигнем до блузите с флорален или новия „пейсли" принт.

57

Сред пролетните връхни дрехи има дълги и къси, двуредни непромокаеми тренч палта в базови нюанси като каки, тютюн или новите тренд цветове: охра жълто или ментово зелено. Наближаването на лятото пък ни предизвиква да избягаме от ежедневието и да потърсим различни и все по-привлекателни принтове, които оживяват върху семплите памучни рокли, блузи и свободно падащи поли.

57

За специалните случаи Marella връща женствеността обратно в центъра на внимание с помощта на класически елементи от дамското облекло - ефирно падащи материи, плисета, цепки, деколтета без ръкави, плътни цветове, геометрично принтове и флорални.

Особено впечатление прави контрастът на лъскави с матови материи, панделки и прозиращи детайли, а силуетите отново са изменени – якета са стеснени, панталоните са с лек „бридж" ефект, присъстват и палацо панталони, вталени рокли тип „риза" и къси гащеризони.

В сезон, който жадува за evergreen мода, новата колекция на Marella не може да бъде по-всеобхватна, а желанието да я притежаваме – още по-голямо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA