До ръба на атмосферата с Louis Vuitton

Новата ризорт колекция на LV ни кани на космическо пътешествие извън пределите на Париж.

Това е втората ризорт колекция на Никола Геские за Louis Vuitton в условия на пандемия. Миналата година креативният директор на бранда заложи на студийни портрети, но този път ни отвежда на космическо пътуване извън Париж, за да представи новата си, неопределена от времето, линия.

Перспективата за възможните бъдещи пътувания вдъхновява Геские и неговите рационализирани творения с едновременен полъх на 60-те и футуризъм. "Представяме много оптимистична, радостна колекция. Отразяваме го в топовете, полите с пера, коктейлните рокли, копринените блузи и панталоните с висока талия", споделя самият той, придържайки се към изключително успешния си стилен подход.

"Надявам се, че индустрията може да бъде по-осъзната. Има много проекти, които искат да ни отведат до ръба на атмосферата. Това би било чудесно", коментира още Геские, показвайки космическата гледна точка и предизвикайки ни да напълним гардероба си с модели от колекцията, без значение дали отиваме на Международната космическа станция или излизаме на 50 километра от града.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA