Най-бързият и практичен style guide за зима '21

Температурите навън тепърва започват да падат, но това в никакъв случай не трябва да се случва с модния ви ентусиазъм.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 ноември 2021

За всяка разходка преди 10 сутринта и след 4 следобед... ярко обемно яке, под което да се скриете изцяло. Simple enough.

Get the look: Яке THE NORTHE FACE, джинси Edger Gin

За онези моменти, в които все пак ще се наложи да бъдете по-официални... секси блейзър и кожен панталон. Изцяло в черно, baby!

Get the look: Блейзър ALFREDO MARTINEZ, дънки Edger Gin

За особените дни, прекарани в офиса... изчистен блейзър, семпъл топ и разкроен деним в светъл нюанс.

Get the look: Блейзър JULIO, дънки и тениска ZARA

За срещата с приятели през уикенда... oversize вълнен пуловер и чанта, която е statement елементът във визията ви.

Get the look: Пуловер HUGO BOSS, чанта COACH

За някой по-неангажиращ повод... ще има доста такива. Сложете си пуловер, карирана пола и носете аксесоари. Шапката е вариант, гривните - също.

Get the look: Блейзър и пола JULIO, яке и шапка THE NORTHE FACE

За секси среща... секси аутфит. От онези, в които секси = семпло. Кожено яке, топ и дънки. Разбира се, в случай че пътувате с кола или такси. Иначе би било лудост.

Get the look: Яке и дънки JULIO, тениска ZARA

За работната среща, която е в Zoom... атрактивна блуза с принт и достатъчно удобен панталон, без да има нужда да е част от спортен екип.

Get the look: Блуза TORY BURCH, панталон JULIO

• Фотография: Diego Bigolin • Стайлинг: Step On Fashion • Асистент мода: Mary Lizbeth Pérez • Модел: Julia Murray @ GH Management

Факт, има много причини да ненавиждате зимата. Малко хора се радват на минусовите температури, заледените улици, замръзналите чистачки и "прекрасните" съпътстващи ги емоции, но е важно да уточним, че в тази част от живота няма място за лошо отношение към модата.

Дизайнерските виждания за студеното време могат да бъдат точно толкова секси, атрактивни, разнообразни и удовлетворяващи, колкото и във всеки друг сезон.

И понеже когато кажем, че искаме да бъдем максимално полезни, наистина е така, в специалната фотосесия за GRAZIA по-горе показваме новите любими модели. Възползвайте се от предложенията, няма да съжалявате.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA