Roberto Cavalli есен/зима 2022: Секси, крещящо и пак секси

Фаусто Пулиси запазва ДНК-то на бранда и ни предлага да скочим в студените дни, които ще бъдат много неща, но най-вече горещи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 февруари 2022

Изненада! В новата колекция на Roberto Cavalli видяхме не чак толкова деликатни изрязвания, ярки цветове, крещящи принтове и пачуърк. Всъщност няма изненада. Добре де, има.

Фаусто Пулиси представи есенно-зимната линия на марката по време на Седмицата на модата в Милано и за пореден път доказа, че не се страхува от елегантната вулгарност, която в крайна сметка насочва вниманието изцяло към неговите майсторски модели.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕКСИ МОДЕЛИТЕ И НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА ЗА ТЯХ

Роклите са невероятно секси, с дълбоки деколтета или обемни наметала. Силуетите са геометрично отрязани, голите елементи са стратегически разположени върху деликатни части от тялото.

Извън традиционните анималистични щампи, златни акценти и кафяви детайли, по подиума забелязахме зелено, гащеризони, флорални щампи и по-високи от обичайното ботуши. Най-неочаквано обаче се оказа присъствието на карето. По палтата и вечерните рокли!

Изводът, който сме склонни да направим след ревюто на Fendi и това на Cavalli, е, че есента ще изглежда страшно, страшно hot.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA