Спортно, секси, формално, иначе е Givenchy

Този път Матю Уилямс е вдъхновен от силната, модерна жена, която обича да бъде колкото елегантна, толкова и неофициална.

Откакто Матю Уилямс стана глава на случващото се в Givenchy, със сигурност модната къща започна нов етап от своята история. Есенно-зимната ready-to-wear колекция за тази година продължава неписаната традиция.

Тя е на пръв поглед малко странна, но всъщност страхотно съчетание на лукс, формалност и елегантност с непретенциозност, практичност и комфорт.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 3 ГОТИНИ ВИЗИИ, КОИТО ДА ПРОБВАТЕ ПРЕЗ УИКЕНДА

"Интересувам се от дрехи, които хората могат да носят. Има лекота в тях, намирам я за вълнуваща", споделя самият креативен директор в официално изявление. "Наистина исках да създам синтез на мощната, изтънчена женственост, повлияна от Париж, спорта и майсторството."

Цветовата палитра, избрана от него, е класическата - наситено кафяво, тъмнозелено, атрактивно сиво, традиционното черно. Моделите, по които я виждаме, са много неща, но не и класически - ръчно бродирани детайли, обемни палта, светъл деним, различни дължини, плисета, тениски и суитчъри с лога, кожени спортни екипи. 

Иначе казано, поредната приятна изненада от Givenchy. Вижте повече в галерията по-горе.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA