Jacquemus направи Le Splash по бреговете на Хаваи

Именно островният живот вдъхновява Симон Порт Жакмю за новата пролетно-лятна колекция на едноименния бранд.

От обширните лавандулови полета на Прованс, през идиличните плажовете на Марсилия, чак до слънчевите брегове на Хавай, Jacquemus почти винаги избира природната гледна точка.

Симон Порт Жакмю изчака края на Седмицата на модата, където видяхме попаденията за студените дни от годината, и покани своите гости на Оаху, представяйки новата пролетно-лятна колекция на едноименния бранд.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: SPRING FASHION TIME! ГОТОВИ ЛИ СТЕ?

Музата на модната къща вече не е само шикозната парижанка, нито жената на Южна Франция. Тя е всяка дама със страст към пътуването, слънцето и ярките пастелни цветове, които останалите биха подминали с лека ръка.

"Като гост на Хавай, Jacquemus полага грижи да уважава локацията, културата и начина на живот", споделя креативният екип на марката в бележка преди самото ревю. Това е и причината да "работим предимно с таланти и бизнеси от този и съседните острови, за да оставим възможно най-малък отпечатък".

Иначе видяхме официални и лежерни силуети, богата палитра от цветове и страхотно съчетание на прецизна елегантност с ежедневен комфорт. We love it!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA