Слънцето доминира новата круизна колекция на Louis Vuitton

За пореден път Никола Геские избра спираща дъха локация и представи гледната си точка, запазвайки ДНК-то на модната къща.

След като Chanel ни предизвика да яхнем вълните на Монте Карло, екипът на Louis Vuitton ни води в слънчево Сан Диего.

Никола Геские продължи вече установената традиция да режисира круизните шоута на някои от най-отличителните архитектурни локации по света, затова и впечатляващата обстановка пасна идеално на Миранда Кер, Леа Сейду, Ема Робъртс и Джема Чан, които наблюдаваха внимателно моделите за 2023 г. от първия ред.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СУПЕРМОДЕЛИТЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАТЕ И ДРЕХИТЕ, КОИТО ЩЕ ИСКАТЕ ДА НОСИТЕ

Креативният директор на бранда подчертава, че фокусът на дрехите този път е върху "отпразнуването на слънцето, както и върху защитата от него". Или иначе казано, по подиума видяхме футуристично изглеждащи слънчеви очила, жакардови наметала, обувки, които са едновременно ботуши и маратонки, и драпирани материи, силно напомнящи за номадската естетика.

Отвъд голямата еволюция в трансформацията на тъканите, туидът, пайетите, кожата и металният деним са примесени с блясък, а изглежда, че заявката е за бохо шик, без значение дали се качваме на круизен кораб или правим първите стъпки на плажа.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA