Лято, музика, фестивали

Знаем всичко, което искате да носите през този фестивален сезон.

17 август 2022

Фотография: Remixshop.com

Горещо време, забавни моменти с приятели, музика и филми от любимите ви артисти… Всичко това означава само едно – време е за фестивали.

Без значение на кои от тях ще отидете това лято, искате да изглеждате страхотно и да се чувствате удобно, нали? Добрата новина е, че опциите са безкрайни. От ярки рейв находки до пастелен котиджкор, Remix ви предоставя огромен избор.

Една любима модна дестинация, в която купувате дрехи и аксесоари – нови или секънд хенд, от топ марки с топ отстъпки. Достатъчно е само да изберете размер, цвят, стил и цена, за да направите лова на съкровища лесен, без компромис към стила или бюджета си. И ще имате всичко, което искате да носите това лято. Все пак освежаването на фестивалния стил изисква място.

Лято, музика, фестивали

Затова, преди да откриете своите нови находки, продайте на Remix запазените дрехи и аксесоари, които вече не носите. След като ги изпратите с безплатна Remix Bag и те бъдат одобрени, ще получите оферираното плащане, без да чакате артикулите да се продадат. Така давате втори живот на дрехите си, получавате средства за нови находки и ставате активна част от кръговата мода. За награда, предпазвате планетата, грижейки се гардеробът ви да е свеж, а съвестта ви – чиста.

Remix

ЛЕСНО, БЪРЗО… И ЗАБАВНО Кой каза, че изборът на тоалет за фестивал трябва да е труден? Изберете мини или миди slip рокля, комбинирайте я със сандали на платформа или боти, които да предпазват краката ви от прах, добавете интересни слънчеви очила и можете да танцувате до зори.

ОТПРАЗНУВАЙТЕ УНИКАЛНИЯ СИ СТИЛ Изберете от многото находки втора употреба, за да създадете фестивален аутфит точно във вашия стил. Съчетайте лъскава минипола с ярко боди и ботуши и откраднете вниманието от сцената.

БЛЕСТЕТЕ КАТО ЗВЕЗДА Този летен сезон всичко блести – рокли, поли и дори банските отразяват светлината около нас. Може да сте най-ярката звезда на всеки фестивал с тоалет, в който да заблестите под слънчевите лъчи или под ярките сценични прожектори.

ПОДСЛАДЕТЕ ЛЯТОТО Покажете своята женствена страна с воалите и панделките на котиджкор стила, който е все така популярен. Изберете рокля или блуза, която да направи фестивалното ви преживяване по-романтично, и комбинирайте с любимите си дънкови панталонки за по-небрежен, но все така женствен тоалет.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA