Лято, музика, фестивали

Знаем всичко, което искате да носите през този фестивален сезон.

17 август 2022

Фотография: Remixshop.com

Горещо време, забавни моменти с приятели, музика и филми от любимите ви артисти… Всичко това означава само едно – време е за фестивали.

Без значение на кои от тях ще отидете това лято, искате да изглеждате страхотно и да се чувствате удобно, нали? Добрата новина е, че опциите са безкрайни. От ярки рейв находки до пастелен котиджкор, Remix ви предоставя огромен избор.

Една любима модна дестинация, в която купувате дрехи и аксесоари – нови или секънд хенд, от топ марки с топ отстъпки. Достатъчно е само да изберете размер, цвят, стил и цена, за да направите лова на съкровища лесен, без компромис към стила или бюджета си. И ще имате всичко, което искате да носите това лято. Все пак освежаването на фестивалния стил изисква място.

Remix

Затова, преди да откриете своите нови находки, продайте на Remix запазените дрехи и аксесоари, които вече не носите. След като ги изпратите с безплатна Remix Bag и те бъдат одобрени, ще получите оферираното плащане, без да чакате артикулите да се продадат. Така давате втори живот на дрехите си, получавате средства за нови находки и ставате активна част от кръговата мода. За награда, предпазвате планетата, грижейки се гардеробът ви да е свеж, а съвестта ви – чиста.

Remix

ЛЕСНО, БЪРЗО… И ЗАБАВНО Кой каза, че изборът на тоалет за фестивал трябва да е труден? Изберете мини или миди slip рокля, комбинирайте я със сандали на платформа или боти, които да предпазват краката ви от прах, добавете интересни слънчеви очила и можете да танцувате до зори.

ОТПРАЗНУВАЙТЕ УНИКАЛНИЯ СИ СТИЛ Изберете от многото находки втора употреба, за да създадете фестивален аутфит точно във вашия стил. Съчетайте лъскава минипола с ярко боди и ботуши и откраднете вниманието от сцената.

БЛЕСТЕТЕ КАТО ЗВЕЗДА Този летен сезон всичко блести – рокли, поли и дори банските отразяват светлината около нас. Може да сте най-ярката звезда на всеки фестивал с тоалет, в който да заблестите под слънчевите лъчи или под ярките сценични прожектори.

ПОДСЛАДЕТЕ ЛЯТОТО Покажете своята женствена страна с воалите и панделките на котиджкор стила, който е все така популярен. Изберете рокля или блуза, която да направи фестивалното ви преживяване по-романтично, и комбинирайте с любимите си дънкови панталонки за по-небрежен, но все така женствен тоалет.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA