Дрехите от 90-те, задължителни за гардероба ви тази есен

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 22 август 2022

В модата, това, което е старо, непременно ще стане ново отново. Ето защо през 2022 г. може да забележите набор от стилове, вдъхновени от 90-те години, които завладяват модния свят.

Всичко мини е на мода тази есен и колкото повече приличате на току-що излязла от филма "Гадни момичета", толкова по-модерна ще сте. Представяме ви нашата компилация на Must-have модели за предстоящия сезон.

dfgh

Карирана пола

Помните ли Шер Хоровиц от филма „Баровки"? Едни от най-запомнящите ѝ се тоалети бяха в кариран стил, включително незабравимия жълт аутфит. За да позволите на този модел да изпъкне във визията ви, останалата част от облеклото трябва да е възможно най-семпла, като например обикновен потник или тениска.

Дълга сатенена рокля

Ако все още не сте се сдобили с няколко вида, то е крайно време да го направите. Макар някои да ги оприличават на пижами или домашно облекло, те са изключително елегантни и подходящи за официални поводи. Тренда е във възхода си през последните няколко години, но през 2022 г. се добавя и бяла тениска под роклята. За цялостен вид стил последен писък на модата, комбинирайте с обувки на ток.

Шапка идиотка

Сигурни сме, че имате по няколко за всеки сезон. Есеннта идва с шапка идиотка с по-голяма периферия, носеща на визията повече елегантност по един по-бохемски начин. Шапката идиотка не е това, което беше. Факт.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАЙ-СТИЛНИТЕ ОБУВКИ, КОИТО ЩЕ НОСИМ ТАЗИ ЕСЕН

Обувки с квадратно токче

Този модел се завърна с гръм и трясък. За да се включите в тенденцията, заложете на любимата си дължина на тока, цвят и разбира се, качествени материали. Плюс бонус за най-екстравагантните: можете да изберете различна издълбана фигурка в тока. На това му се казва изкуство.

fgh

Мини тениска

Тениските с надписи и картинки никога няма да излязат от мода. Това е начин да покажите съпричастността си към дадени група, сериал, звезда или вярване. А тази есен, разбира се, всичко е мини, дори и тениските.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГРИМ ТЕНДЕНЦИИТЕ НА ЕСЕНТА, КОИТО ТРЯБВА ДА ПРОБВАТЕ ОЩЕ СЕГА

дфгх

Дънки с широки крачоли

Дълги години се учехме да носим тесни дънки, само за да се върнем във времето на широките крачоли. Този модел набира все повече популярност, идвайки право от 90-те и превземайки модния свят с лекота. Отличавайки се с висока талия и разширяване надолу по крака, дънките предлагат комфорт, който ни беше отнет с тесинте дънки. Правилото е колкото по-широки, толкова по-широки.

фжгхй

Много малка чанта

Кари Брадшоу ни накара да търсим малки чанти за рамо през 90-те години, когато единственото, за което трябваше да мислим, бяха ключовете за вкъщи и един гланц за устни. Сега, когато излизаме навън с почти цялата си покъщнина, не бяхме се сещали за малките аксесоари.

Въпреки това, те се завръщат на мода, карайки ни да се чудим как бихме побрали в тях слънчевите очила, телефона, ключовете за дома и колата, портмонето и какво ли още не.

fghj

Малки очила

Говорейки за малки неща, завърнали се от 90-те, не трябва да забравяме и за малките слънчеви очила. Забравете за моделите, които покриват почти цялото лице. Сега е време да се запасите с такива, които покриват само очите и имат едва забележима рамка.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA