Грим тенденциите на есента, които трябва да пробвате още сега

Не чакайте пристигането на септември, изберете своя фаворит и действайте смело.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 19 август 2022

След две години на пандемия, отново вадим ярките червила, многото блясък и цветните очни линии. И докато тенденциите за 2022 г. крещят "go hard or go home", в следващите месеци те ще се сблъскат челно с минимализма и натуралната визия, сякаш почти не носим грим.

Това са най-горещите есенни предложения, които съветваме да пробвате още преди началото на септември.

ЛАМИНИРАНИ ВЕЖДИ

Тънките и добре подчертани вежди отдавна не са на мода. Вместо това опитайте да ги ламинирате - ефектът е склонен да издържи повече от месец. Ако се притеснявате дали това е вашата техника, може я да изпробвате вкъщи с фиксиращ гел или сапун. Разказвали сме повече, така че действайте смело.

КАТО ИЗГОРЕЛИ ОТ СЛЪНЦЕТО

Не препоръчваме да бъдете леко зачервени и изгорели, тъй като знаем, че използването на SPF е задължително, но пък ефектът е толкова красив. Фалшифицирайте го, използвайки повече розов или червен руж, отколкото смятате, че трябва. Разнесете цвета през моста на носа си, нагоре до слепоочията. Разбира се, пропуснете контурирането.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УСЕЩАНЕ ЗА ЛЯТО - ВЪРХУ ЛИЦЕТО, КЛЕПАЧИТЕ, УСТНИТЕ, НОКТИТЕ...

MAKE UP NO MAKE UP

#Cleangirlmakeup превзе TikTok и веднага намери място в списъка с най-актуалните трендове. Тук говорим единствено и само за подчертаване на кожата. Знаете добре стъпките - хидратация, хидратация и пак хидратация. Следват добра основа и хидратиращ фон дьо тен с много леко покритие. 

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ

Блясъкът винаги е на мода, но често придобива нови форми като това розово опушено око при Джиджи Хадид. Мислете за него като за най-новата версия на грим в стил "Еуфория". Просто вземете зведния прах и нанесете върху цвета или без него. Важното е да има блясък, няма как да сбъркате.

СВРЪХОЧЕРТАНИ УСТНИ

Да, и ние се сещаме за Джей Ло. Тенденцията, вдъхновена от 90-те, изисква само молив за устни и гланц, ако държите на още обем. Изберете качествени продукти, за да гарантирате устойчивост на очертанията през цялото време.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ, НЕ, НЕ, ИЗПИЧАНЕТО НА ГРИМА НЕ Е МИТ

ДВОЙНА ОЧНА ЛИНИЯ

Стабилна ръка и наситена очна линия е всичко, от което имате нужда тук. Коментирали сме различните видове очни линии и начините за нанасянето им. Само не забравяйте да използвате водоустойчива формула, за да нямате проблеми до края на вечерта.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA