Шапките, с които ще изживееш най-красивата си есен

Барета, федора, идиотка...толкова много избор има този сезон.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 26 август 2022

Фотография: Pexels.com

Терминът есенна шапка всъщност е много неясен. Може да означава много различни неща за много различни хора.

Вълнуващото в момента е, че толкова много различни стилове шапки за на мода. Любителите на шапки със сигурност са щастливи със този тренд.

Взависимост от стила и цветовете, които носите със сигурност може да изберете поне три вида шапки, които са и наши фаворити, смятайки ги задължителни за идващия сезон:

шапка идиотка, класическа бейзболна шапка и поне един вид за парти настроение като шапка федора, покрита със стотици кристали.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАВРЪЩАНЕТО НА МОКАСИНИТЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА

В последните години, шапката става все по-задължителен аксесоар също като чантата, бижутата или обувките. А избора е толкова богат, че дори и онези, които до последно отричат шапката като част от аутфита си могат да намерят своята любима.

Най-добрият начин да заобичате шапката като неизменна част от гардероба ви е именно есента. Това е времето, когато не става дума за топлината на зимната шапка или защитата на слънчевата шапка, а много повече за създаването на настроение и стил, който ви подхожда.

Шапка идиотка

Все повече модни къщи като Диор и Шанел измислиха този вариант на шапка, но много по-стилен и елегантен от спортните идиотки на 90-те. Дали ще изберете модел от букле плат или черен кожен вариант, то със сигурност трябва да имате по един от двата. Идиотката ще пази грима и косата ви от есенния дъжд, като същевременно придава градски шик на визията ви.

BAKER BOY CAP

За този модел се сещаме още по времето на "Rude Boy" от Риана. Ах, какви времена! Секси и същевременно стилно, тази шапка може да се съчетава с коже яке, палто или бомбър. Тя е просто перфектна за разходки сред есенните падащи листа.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ШАПКА ИДИОТКА

Идиотка с периферия

Новооткритието на годината - нещо средно между федора и идиотка. Колкото и странно да звучи резултатът е уау. Идиотка формата дава лекота, а периферията я прави елегантна и шик.

Бейзболна шапка

Класическа бейзболна шапка, едвали има някой който да я няма в гардероба си. Идеална за дните, в които просто искаш да прибереш косата си и да се разхождаш с надписа на нея, описващ те.

Френска барета

Пренесете всички френски трепети с тази шапка по улиците на вашия град и може да се чувствате като Емили в Париж.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДРЕХИТЕ ОТ 90-ТЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА ГАРДЕРОБА ВИ ТАЗИ ЕСЕН

Федора

Красива, изящна и толкова есенна. Едва ли има нещо по-подходящо за покупка отколкото още една федора за есента? Така е, може да имате по една за всеки повод.

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA