Със сигурност имаш нужда от блейзър този сезон

Да, да, да. Вземи поне няколко модела, защото той продължава да е главният герой в капсулния гардероб.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 16 септември 2022

Ако наричаш себе си моден фен, гуру, любител или каквото и да е свързано с модата, не може да не притежаваш oversize блейзър.

Преди да вземе главна роля в гардероба на съвременната дама, той завладя завинаги ревютата на Balenciaga, Khaite и The Row, но историята, вдъхновението и приложението му далеч не започват и свършват там.

Блейзърът стои еднакво добре както с маратонки и раздърпана тениска, така и с кожен панталон и остри токчета, та дори и с лятна рокля

Носталгична препратка към онзи огромен модел от 80-те, сегашният модел притежава повече структура, без значение дали става дума за уголемени рамени, неконвенционален силует или впечатляващи детайли.

Трикът при стилизирането е изцяло в пропорциите, но предпочитаме да говорим конкретно, така че просто продължете надолу.

СИВОТА

Нюансите на сивото напомнят за истинските мъжки костюми на Wall Street. Преобърнете идеята, като носите своя с мини кожена пола или изтъркани дънки.

ВЕЧНА КЛАСИКА

Идеята, когато обличате черни връхни дрехи, е да придадете интересен стайлинг чрез пропорциите, материалите и неочакваните елементи по тях.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАВРЪЩАНЕТО НА МОКАСИНИТЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА

НАСТРОЕНИЕ

Ако наистина не искате да се сливате с тълпата, опитайте голямо сако в ярък цвят - хваща окото, ще ви подхожда и е достатъчно за акцент във визията ви.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЧАНТИТЕ, КОИТО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ НОСИМ ТАЗИ ЕСЕН

БАРБИ

Розовият цвят също крещи "настроение", но тази година е просто задължителен. Знаете го добре.

ЕСЕННО КАРЕ

Есенният сезон не изглежда като такъв без нещо карирано. Създаден е да се носи с всичките ви най-любими дънки и високи ботуши, та дори и гумени.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA