Новите тренди цветове в света на бельото

Започнете с него, а след това... Кой знае? Може би ще заредите целия си гардероб с повдигащи настроението нюанси.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 13 октомври 2022

Какво ще кажете да опитате нещо по-различно и да не се отказвате от пастелните цветове и ярките модели заради настъпването на есента? Това, че отново навлизаме във въпросната част от годината, далеч не означава сбогуване с пъстрите тонове. Напротив, ще ги носим и през зимата. И то как!

цжбн

МЕНТА

Нежният ментов нюанс също е актуален тази година и то не само при бельото. Той е ободряващ, а в същото време може да се носи и под по-светли дрехи, защото е светъл. Нашият съвет е да носите бельо в цвят мента, когато имате нужда от глътка свежо настроение и изпитвате носталгия по летните коктейли.

ПРИГЛУШЕНО ЛИЛАВО

Бельото в този цвят изглежда изненадващо елегантно и изтънчено секси. Комплект бельо в пастелен нюанс на лилавото ще ви дари с романтично настроение и увереност. Пасва идеално на красиви бродерии и спокойно може да се носи под дамски клин. Без изобщо да се вижда, веднага поднася усещане за стил.

жбнм

ПЕТРОЛЕНО ЗЕЛЕНО И СИНЬО

О, да! Този красив, изискан и сексапилен цвят със сигурност ще бъде забелязан от половинката ви. Ако искате да обновите гардероба си с еротично бельо, но да не е в класическия червен цвят, от който всички сме уморени, заложете на дантелен сет в петролено зелено. Така ще се доближите максимално до Риана.

Не се чувствайте виновни, ако случайно поискате и комплект за спане в кралско синьо. Просто ей така, за да се събуждате в разкош.

цжбн

NUDE

Колкото и да мечтаем за горещи острови и летни коктейли, все пак е есен и понякога обичаме да се отдаваме на меланхоличните ѝ настроения. Тогава имаме нужда от бельо в бежови нюанси. За да разнообразите еднотипните модели, препоръчваме да пробвате тюлени сутиени с релефни бродерии в същия цвят или в някой контрастен. Задължително се сдобийте и с елегантни дамски бодита с лека дантела, които можете да носите като бельо и като топ в комбинация с красив широк панталон и сако.

ОПТИМИСТИЧНО РОЗОВО

Според модните експерти, тази година розовото = добро настроение и бягство от проблемите на реалността. Разбира се, кой не иска това? Без значение дали ще е в ярък или приглушен тон, любимият цвят на Барби ще разгорещи въображението ви, а приглушените му нюанси ще осигурят безпогрешен комфорт.

Още горещи предложения може да откриете в онлайн магазина на Astratex.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA