Това са ботите, които да добавите в гардероба си тази есен

Вярно, можем да носим абсолютно всичко, което поискаме, но все пак ще се допитаме до актуалните тенденции.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 25 октомври 2022

Ако вече сте се почувствали изкушени да търсите боти дамски в Google, позволете да се присъединим към разговора.

Приказката, че както е започнала годината, така и ще свърши, е напълно вярна. Започнахме 2022-ра с домашни пантофи и анцуг, които носим навсякъде, но не и у дома. А за моментите, в които наистина ни липсва да сме "уау", както в добрите стари времена, модният свят ни предостави много блясък, много цветове и много текстури.

фгхй

Напоследък beauty и fashion световете се лутат между свръх лудата екстравагантност и най-познатия комфорт, а ние нямаме нищо против, защото това ни позволява да сме стилни във всеки момент.

Когато става въпрос за есенни обувки положението е същото, но всички сме на едно мнение - любимите ни един, два, три (при някои и повече) чифта боти дамски са идеалния модел. Те могат да допълват аутфита и да го подчертават, тъй като не са много дълги. Същевременно ще държат краката ни топли и сухи, през каквито и локви да минаваме, защото отново закъсняваме.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО НА ГУМЕНИТЕ БОТУШИ

фгх

Знаем, че лошото време често депресира и започваме да се чудим дали ще намерим онези "идеални боти", склонни да покрият всичките ни очаквания. За щастие, приятелите ни от CCC спасяват положението и предлагат най-мечтаните модели.

Слава богу, че разполагат с толкова богат асортимент и наистина имат опция за всеки аутфит, който искаме да създадем. Защото, нека си го кажем направо - жените имаме тооооооолкова много желания, а мъжете вероятно дори не могат да броят до толкова.

В името на модата ще се опитаме да обобщим най-най-най-най must-have моделите за сезона.

ДФГХ

ОФИС ШИК

Този модел е нещо, без което наистина не можем, защото е просто идеален за работна среда. Не сме казали, че задължително трябва да сте в офиса, по-скоро с него може да извършвате служебните задължения спокойно, където и да сте - сещате се, в онези дни, в които сме на крак от сутрин до вечер.

Токът е достатъчно дебел, за да осигурява комфорт, но и достатъчно висок, за да сте грациозни, без да ви е неудобно. Материята е като чорапче, което обуваме и не искаме да сваляме.

фгхнй

OH, YES! OH, YES!

Както казахме, годината е пълна с крайности. Затова веднага пристъпваме към тези брутални боти за моментите, в които искаме да изглеждаме като от сцена на филм. Ако може някой с Брад Пит или Райън Гослинг, моля.

Ако не друго, то сме сигурни, че всеки ще се влюби в ботите с катарами, защото са всичко необходимо за женствена, красива и наистина секси визия. Плюс това удобството отново е на лице с дебелия ток и високата платформа под пръстите. Сега вече може да сме спокойни, че ще сме красиви и женствени, дори когато навън е мокро и студено.

fghn

ЗИМНА ПРИКАЗКА

Има ли жена, която не си представя как върви в снега с тези бели, огромни и топли боти, без да я интересува температурата навън? Едва ли. Те са досущ като детска приказка, превърнала се в реалност, но на по-зряла възраст, в която можеш да видиш всичките им плюсове. И да ги оцениш. Освен това са идеални за онези големи пухени якета, големи пухени шапки и всичко, което е голямо... и пухено.

Страхотните предложения на CCC могат да бъдат закупени във физическите магазини, както и онлайн, така че правете смели крачки и напълнете кошницата си с фаворити. Нека лошото време идва, не ни пука, защото вече имаме любими боти за всеки повод.

Вижте повече на ccc.eu.

Фотография: Pexels, Profimedia

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA