7 модела обувки, които задължително ще носим тази зима

Този сезон ще може да избирате измежду традициите и добре забравените трендове.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 ноември 2023

Фотография: Pexels.com

Традициите повеляват – нов сезон, нов гардероб. И ние, като едни послушни момичета, с удоволствие се впускаме в играта на търсене на най-актуалните обувки за сезона в онлайн платформата Stillo. А той ни предлага безброй модели, с които можем да постигнем още повече вариации във визията.

Така че, извадете смело дългите меки рокли тип пуловер, секси моделите, елегантните панталони, дънките и черните кожени якета, защото имаме подходящите обувки за всяка ситуация от вашето ежедневие или за предстоящите празнични дни. И нека издадем предварително - и този сезон е валидна максимата, че всичко ново е добре забравено старо, защото се завръщат едни от най-любимите ни тенденции от тийнейджърските години. 

ботуши

СЪС СТИЛ

Няма нищо по-красиво и стилно от дамски боти, които нежно "обгръщат" крака. Т. нар. боти-чорапи са едни от най-модерните дамски обувки, а стиловете варират от тънки ботуши до коляното до такива малко над глезена. Изработени са от меки, еластични материали като неопрен, велур и трикотаж. Може да ги комбинирате с всичко, но безспорно най-добре стоят с една елегантна рокля. Затова и те са идеален вариант за празничните вечери, които тепърва предстоят. Ако пък предпочитате по-спортна визия, то модел с равна подметка е точно за вас.

ботуши

ПЪНКЪТ Е ЖИВ!

Любимите ни от тийнейджърските години пънк обувки завоюват нови върхове този сезон. Носещи духа на обичаната покойна дизайнерка Вивиан Уестууд, тези култови класически ботуши се предлагат в различни дизайни както за гръндж момичетата, така и за тези, които не са толкова смели с визията си. Тенденциите позволяват този тип обувка да се комбинира с всякакви стилове дрехи, внасяйки бунтарски дух във външността. Само си представете неустоимата комбинация на пънк ботуши с дължина до глезена с макси рокля на цветя или високи до коляното с къса рокля с презрамки и кожено яке.

ботуши

АКЦЕНТИТЕ СА ВАЖНИ

През сезон есен/зима на 2023 г. можете да бъдете сигурни, че ще видите много елегантни и изчистени черни боти, които могат да бъдат идеални както за дните ви в офиса, така и за коктейлна вечер с момичетата. Глътка свеж въздух за тези, които не са фенове на модните тенденции в обувките, които завладяха модната сцена през последните години. А именно по-грубоватите модели. Всички, които обичат елегантните и шикозни обувки, със сигурност ще харесат обувките със заострен връх. Този модел излъчва елегантност и носи енергията на жената лидер в сферата, в която се изявява. И тук не е толкова важно дали ще заложите на модел с ток, или не. И двата вида са хит в студените дни.

ботуши

ДА ЖИВЕЕ ЯРКОСТТА

Какъв по-добър цвят може да подчертае този уютен сезон от нюансите на огненото червено? Независимо дали имате нужда от ефектен ток за малката черна рокля или от боти до глезена за вашето ежедневие, червените обувки са сред най-горещите тенденции за есен/зима 2023. Смело може да експериментирате, като заложите на тях в комбинация с елегантна рокля, прав черен панталон с риза или пък да добавите доза закачливост към ежедневната ви визия.

ботуши

ИЗОБИЛИЕ ОТ ПЛАТФОРМИ

Ако сте в търсене на обувки, със сигурност сте забелязали наплив от всякакви модели на платформа. Това е още една тенденция, която се завръща смело. И няма как да е иначе. Едва ли някой би могъл да подмине удобството, като едновременно с това добавя към височината си няколко сантиметра отгоре. Ние сме с две ръце за тази тенденция. Още повече, че можем да избираме от всякакви варианти. Особено любими са ни ботушите на платформа с голям ток. 

ботуши

ТОПЛО И СЕКСИ

Признавам, дамски чизми са другият ни любим вариант. Те позволяват едновременно да изглеждате секси, без да загърбвате топлината в студените зимни дни. Ако и вие сте сред почитателите на този тренд, смело вадете високите ботуши, защото идват празници и те са просто задължителен елемент в елегантното ни облекло.

ботуши

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТРАДИЦИИТЕ

Ботушите, стигащи до коляното, са незаменим елемент от гардероба, който предлага сигурен залог, докато се борим със стихиите. По-високите модели до коляното са едни от най-популярните и този сезон идват с нови цветове, височини на тока и изработка. Този тип обувка позволява всякакви комбинации. Мнозина съчетават ботушите с мини поли или рокли, докато други избират дължина до коляното и дълго палто. Стиловете варират от стилето през кънтри модели до елегантния велур.

Вижте още горещи предложения в магазините на Stillo и онлайн на stillo-bg.com.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA