Хранителният режим на Риана и нейните 7 златни бюти правила

Барбадоската ни любимка не се храни само със салати и е повече от наясно какво означава да бъдеш красив в днешно време.

Работното заглавие, което използвах за този материал? "Риана is a queen". Ами, такава е. Няма как да го отречем. Ако има човек, на когото се възхищаваме и сме склонни да подражаваме, това със сигурност ще е тя. И, не, не говорим само за секси излъчването, милионите в банковата сметка и това, че всички я обожават. Всъщност има ли вариант, в който да не я обожаваш? Така де, ако не е станало достатъчно ясно - харесваме Риана и решихме да надникнем в нейното ежедневие, като споделим с вас нейното меню ("изненада": не е само салати!), както и няколко от нейните безценни beauty тайни.

риана

Ето ги... BEAUTY ПРАВИЛАТА НА РИАНА: • За да изглеждате бляскави, а не потни, използвайте матиращ фон дьо тен, който не изсушава кожата ви. 

• За да постигнете най-доброто възможно сияние, използвайте бронзант, върху лицето, очите, устните и тялото си.

• За да намерите подходящия фон дьо тен, определете състоянието на кожата ви и обърнете внимание на това как реагира, когато я изложите на пряка слънчева светлина.

• Контурирайте лицето си така, както виждате, че е правилно за вас самите, а не така, както ви казват YouTuber-ите.

• Никога не излизайте от вкъщи без пудра в чантата си.

• Можете да скриете кръговете под очите си с тъмен нюанс сенки.

И най-важното! • Не забравяйте, че красотата е всичко, което ви кара да се чувствате уверени.

риана

И ако вие сте гледали всички рекламни кампании на Savage x Fenty, чудейки се как барбадоската фаворитка постига съвършена форма, значи е време да разкрием менюто на Рири, споделено от нейната лична готвачка Деби Соломон.

Закуска: Четири варени яйца, препечена филийка без коричка и плодове. В повечето случаи плодът е ананас, а топлата вода с лимон на гладно е задължителна.

Обяд: Къри пиле с ориз, риба с картофи или ориз със зеленчуци. Докато е на турне, Рири залага на домати с моцарела и босилек.

Вечеря: Почти винаги е риба със салата или зеленчуци.

Ако вече се отправяте към кухнята, пуснете си Don't Stop The Music и смело напред! ТУК ще откриете още вкусни предложения.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA