Ще прозвучи странно, но има причина Кендал Дженър да си ляга с мокра коса

Супермоделът не прави много, за да изглежда винаги перфектно. Разберете какво точно!

"Един гримьор ме посъветва, че по-малкото е повече. Каза ми, че съм млада и трябва да бъда по-естествена. От този момент следвам думите му", споделя Кендал Дженър по отношение на тайните си за красота.

742

Какво прави по-голямата сестра Дженър, за да изглежда страхотно? "Измивам лицето си с нежен почистващ препарат сутрин и преди да си легна. Не обичам да правя прекалено много на кожата си. Чувствам, че колкото повече правя, толкова по-объркана става, имам чувствителна кожа", разкрива Кендал, съветвайки ни да не забравяме продуктите със слънцезащитен фактор поне 30.

Кендал споделя още, че рядко прави нещо с косата си в свободното си време и просто разчита на това, че ако си легне с мокра коса, на сутринта в косата ѝ ще има прекрасни плажни вълни, дори да е вкъщи в Лос Анджелис. Правилото, което Дженър спазва винаги е да почиства грима си преди лягане, колкото и изтощена да се чувства от изминалия ден.

47

"Всеки знае какво е добре за него. Важно е да научите какво действа и ви се отразява добре, аз знам за себе си, така всичко е наред."

Неотдавна на пазара се появи и специалната колаборация между Kylie Cosmetics и самата Кендал. KENDALL X KYLIE включва течни сенки за очи, бронзант, хайлайтър и пудра по желание на Кендал за постигането на вид на супермодел. И, да, напълно нормално, те носят имената „Runway", „Spotlight" и „Act Natural". „Тези продукти са нюансите на Кендал", сподели Кайли в story, обявявайки, че скоро ще имат и цяла гама от налични цветове за всеки тип кожа.

57

Цветовете в колекцията се движат от неутралната гама (кафяво във всичките негови проявления) до ярките нюанси (неоново жълто и лилаво), а имената „Scorpio Energy" (зодиакалният знак на Кендал) и „I’m Telling Mom" са любопитна препратка към връзката на двете момичета. Както можете да предположите, продуктите от нея бяха изчерпани за отрицателно време.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA