Дългоочакваната козметична линия на Кайли и Кендал Дженър е тук!

Най-малките сестри от клана Кардашиян-Дженър пускат на пазара първата си козметична колаборация този петък.

Още с лансирането на Kylie Cosmetics, най-младата сестра от клана Кардашиян-Дженър започна да прави колаборации с другите членове на семейството. Ако сте сред почитателите на козметичната линия на най-младата милиардерка в света (нали се разбрахме, че и 900 000 000 долара се броят за милиард?!), започнете да разчиствате шкафовете си, защото в края на тази седмица пристига първата ѝ (и, сигурни сме, не последна) колекция, разработена съвместно с Кендал!

https://www.instagram.com/p/CBt8Q2WHyos/

Кайли обяви голямата новина в своя Instagram акаунт, споделяйки, че е вдъхновена от „простия, класически стил на Кендал". "Уоу, уоу, уоу. Не мога да повярвам, че най-накрая анонсирам следващата си колаборация за @kyliecosmetics и тя е с моята СРОДНА ДУША @kendalljenner", разкри тя пред своята многомилионна аудитория в социалните мрежи, добавяйки, че двете дълго време са работили върху колекцията, която ще бъде на пазара от този петък, 26 юни.

https://www.instagram.com/p/CBrUC13HiSX/

KENDALL X KYLIE включва няколко нови за бранда продукти, сред които течни сенки за очи, бронзант, хайлайтър и пудра по желание на Кендал за постигането на вид на супермодел. И, да, напълно нормално, те носят имената „Runway", „Spotlight" и „Act Natural". „Тези продукти са нюансите на Кендал", сподели Кайли в story, обявявайки, че скоро ще имат и цяла гама от налични цветове за всеки тип кожа.

https://www.instagram.com/p/CBqxtXbnhFJ/

Цветовете в колекцията се движат от неутралната гама (кафяво във всичките негови проявления) до ярките нюанси (неоново жълто и лилаво), а имената „Scorpio Energy" (зодиакалният знак на Кендал) и „I’m Telling Mom" са любопитна препратка към връзката на двете момичета. Разбира се, нито една колекция на Kylie Cosmetics няма да е достатъчно адекватна без задължителните продукти за устни, разработени по формулата на компанията.

https://www.instagram.com/p/CBrTrR9nWwr/

Двете сестри дълго време намекваха за появата на общия си проект и ето че от този петък той ще бъде факт на kyliecosmetics.com. Част от продажбите ще отиде в подкрепа на „правата и гласовете на транссексуалните цветнокожи хора", а познавайки интереса, с който се ползват всички начинания на семейството, бихме ви посъветвали да сте бързи при поръчката си. Съмняваме се продуктите да бъдат налични за дълго...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA