Beauty подходът на Кендал Дженър: Домашна маска за лице и хубаво червило

Нейните експертни beauty тайни, споделени от първо лице в специално видео за Vogue.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 ноември 2020

Кендал Дженър е от малкото знаменитости, които не се притесняват да признаят, че не са експерти в областта на грима. Въпреки това, почти всеки неин финален резултат е повече от успешен. "Радвам се да ви покажа моята нова рутина", казва самата тя в ново видео за beauty поредицата на американския Vogue.

Въпреки че 25-годишната Дженър има достъп до най-новите, най-добрите и най-скъпите попадения в света на красотата, тя винаги започва съвършения макиаж с домашна маска за лице. Необходимото за нея са пюре от авокадо, овесени ядки, мед и капка органично лавандулово масло. 

Кендал разкрива, че нейният нов подход при грижата за кожата е оказал голямо влияние върху текстурата ѝ, особено след като е изключила млечните продукти от ежедневното си меню и е увеличила приема на вода. 

757

В ярък контраст със сестра си Кайли, за която знаем, че гримът отдавна има специално отношение, Кендал споделя, че може да освежи външния си вид за "буквално 15 минути или по-малко".

След като нанася коректор и фон дьо тен, Дженър продължава с кремообразен руж на Marc Jacobs, бронзираща пудра на Estée Lauder и продукти за устни от нейната лична колекция в колаборация с Kylie Cosmetics. "Обичам хубавите цветове по отношение на устните, защото вярвам, че гланцовете и червилата могат да ги накарат да изглеждат по-големи, отколкото са в действителност".

Истината е, че Кендал сама потвърджава, че "няма реални правила", визирайки своя неустойчив подход. Тя обаче се придържа към него в последната година, защото се е уверила, че работи. Всички подробности ще откриете във видеото по-горе.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA