Кейт Уинслет е новият глобален посланик на L'Oreal Paris

"Необходима бе работа, за да стигна до момента, в който не се извинявам за това коя съм", споделя самата тя.

Фотография: Sølve Sundsbø / L’Oréal Paris

Кейт Уинслет е новият световен посланик на L’Oréal Paris, присъединявайки се към иначе голямото звездно семейство на бранда, в което място имат Хелън Мирън, Вайола Дейвис, Ева Лонгория, Камила Кабейо и др.

Първите официални промоционални кадри ни показват звездата от "Титаник" с официален черен костюм, топъл нюанс на русото и минимално количество грим, подчертаващо естестваната ѝ красота.

"Кейт Уинслет е истинска икона - и във филмите, и в истинския живот. Тя е гласът на нашата мисия: вярвайте в себе си така, че следващото поколение да не се съмнява за миг", коментира президентът на марката в официално изявление. "С таланта си да издига историите на жените и да подкрепя тези без глас, Уинслет има причина да бъде с нас. За да насърчи жените да осъзнаят истинската си стойност, да отпразнува красотата и да ги предизвика да бъдат себе си."

Уинслет също коментира голямата стъпка напред. "Необходима бе работа, за да стигна до момента, в който не се извинявам за това коя съм и просто да приемам недостатъците си. Радвам се да се присъединя към сестринството на L’Oréal Paris, за да кажа, че трябват смелост и сила. Понякога може изобщо да не се чувствате така сякаш струвате нещо. Всички имаме такива моменти и точно те ни правят хора, но колкото повече вярвате във всичко, което наистина сте, толкова повече ще вървите напред с увереност."

Първата голяма кампания на Кейт ще бъде за L’Oréal Paris Preference Color Hair и ще излезе по-късно този месец. Ако кадрите от нея са също толкова натурални и завладяващи, значи резултатът ще е повече от успешен.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA