Най-горещите иновации в слънцезащитата това лято

NAOS поставя акцент върху уникалния екобиологичен подход на компанията и подчерта ангажимента си към опазване на водните екосистеми.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 април 2022

Фотография: PR

На 19-и април в пространството за събития "Атриум" екипът на NAOS България представи новостите в слънцезащитните си серии с фокус върху уникалния подход, залегнал в сърцето на компанията – екобиологията.

Екобиологията разглежда кожата като екосистема, постоянно взаимодействаща с външната среда. В основата на екобиологичната философия е разбирането, че вместо кожата да бъде свръхтретирана с активни съставки, грижата за нея трябва да бъде в баланс с естествените ѝ биологични процеси. Подходът във формулирането на слънцезащитните продукти на марките на NAOS се фокусира именно върху избора на съставки, които гарантират оптимална защита от UV лъчи, в комбинация с патенти за клетъчна защита, запазващи здравето и красотата на кожата под слънчевите лъчи.

NAOS

Отговорността на NAOS към здравето разглежда не само кожата, но и здравето на човека и планетата. Ocean Care е ангажиментът им за опазване на водните екосистеми, намаляващ негативния отпечатък на слънцезащитните продукти върху водните басейни. Подход в разработването и тестването на слънцезащитните формули на компанията, Ocean Care взема под внимание не само морските екосистеми, но и сладководните, като включва и строг подбор на съставките и изключването на водноразтворими слънцезащитни филтри.

NAOS

В рамките на темата за слънцезащитата трите марки на NAOS представиха своите новости и иновации. Най-младата марка в семейството на компанията – ETAT PUR, представи за пръв път в България линията Чиста слънцезащита. Слънцезащитните минерални флуиди SPF 30 и SPF 50+ са със 100% минерална, водоустойчива, висока и широкоспектърна защита от UVA и UVB лъчи, като едновременно с това омекотяват и подхранват кожата с растителни масла в перфектна хармония с естествените липиди на кожата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЯХНО ВЕЛИЧЕСТВО, ЛЮБИМИТЕ НИ ПРОЛЕТНИ ПАРФЮМИ

NAOS

Това лято ще бъде още по-красиво със слънцезащитните продукти на ESTHEDERM и новата звезда в портфолиото на марката - озаряваща слънцезащитна пудра, която съчетава свойствата на грим, слънцезащита и антиоксидантна грижа в едно. Новият продукт с универсален цвят мигновено изравнява тена, защитава по всяко време на деня и предпазва от фотостареене в дългосрочен план.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИДЕИТЕ ЗА ПРОЛЕТЕН МАНИКЮР, В КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ

NAOS

BIODERMA пък представи изцяло обновеното си слънцезащитно портфолио в серията Photoderm с новия патентован комплекс SUN ACTIVE DEFENSE. Технологията комбинира слънцезащитни филтри с биологична защита – ектоин и манитол, за да осигури допълнителна защита на кожата от вредното действие на UVA лъчите и да подсили естествените защитни сили на кожата под слънцето. Пигментациите на кожата марката адресира с новите формули на Photoderm M SPF 50+, наличен вече в 3 цвята за всеки тип кожа, и Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ с интелигентен комплекс от активни съставки, които противодействат на появата на нови слънчеви петна и други признаци на фотостареене.

Истинската иновация в слънцезащитата от BIODERMA тази година е Photoderm Lait ULTRA SPF 50+. Новият продукт осигурява много висока слънцезащита дори и за най-уязвимата кожа. Формулиран с 4 слънцезащитни филтъра, Photoderm Lait ULTRA SPF 50+ е подходящ за бременни, бебета над 12 месеца, както и за пациенти, подложени на фотосенсибилизиращо лечение. Ултра устойчив на вода, пот и пясък, с лека текстура, осигуряваща 8 ч. хидратация, продуктът е идеалният спътник за цялото семейство през лятото.

NAOS

От компанията акцентираха, че грижата за кожата е не по-малко важна от грижата за тялото и ума, и поканиха всички дами на старта на четвъртото издание на единственото изцяло женско бягане BIODERMA Women’s Run.

Тази година събитието ще се проведе на 25-и юни, категориите за участие отново са 5, а то традиционно е с благотворителна кауза - 20% от средствата от такси за участие в BIODERMA Women’s Run се даряват на Сдружението "Деца с онкохематологични заболявания", което BIODERMA подкрепя от 2018 г. чрез кампанията "Заедно сме в училище без граници".

Регистрацията е онлайн на www.bioderma-womensrun.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA