Beauty продуктите, без които не можете през август

Броят се на пръстите на едната ръка, но обещават да направят месеца значително по-красив.

27 юли 2023

С най-горещия месец от годината идва и желанието да използваме възможно най-малко макиаж, но в същото време да изглеждаме като най-страхотната версия на себе си.

Тези beauty новости със сигурност обещават да помогнат.

00

Омагьосващо излъчване или нежна целувка от модата? Velvet The Pencil на Bourjois предлага и двете, трансформирайки устните в кадифено произведение на изкуството. Представете си матов молив 2 в 1, който подчертава, завърта се лесно и се регулира още по-лесно. Има интензивен цветен пигмент, а леката му веган формула помага за лекота и комфорт. Ще го откриете в цели шест нюанса - от nude до наситено червено.

00

Кремообразните ружове са предпочитани през летните месеци, а Miracle Pure на Max Factor са стъпка напред. Благодарение на тяхната веган формула, наличието на хиалуронова киселина и сквалан, ружовете са очаквано добър продукт, който придава цвят на кожата. Предлага се в три прекрасни цвята - всеки от тях със силна пигментация и бляскави частици.

00

Nectar Pop е най-новата лимитирана колекция на Real Techniques, която предоставя възможност за цветни и бляскави визии. Колекцията е съвкупност от различни сетове и единични четки, а дизайнът им е толкова впечатляващ, колкото и функционалността на самите продукти. Четките имат матово покритие и кадифено усещане, а зигзагообразаната им дръжка е изключително удобна и лека. Сюреалистичният дизайн и ярките цветове предизвикват дори привържениците на неутралния грим да се развихрят с цветовете и да покажат своята креативна страна.

00

ROUGE SEDUCTION е гурме аромат, който пленява и отключва магнетизмa. Подобно на всяко предложение на Women Secret, и това е създадено от жени за жени. Тъй като те знаят най-добре как да предизвикат емоция, да подчертаят блясъка в очите и да направят иначе необикновените ситуации - особено специални.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA