Животът в розово

Кристина Гочева
Кристина Гочева 16 декември 2020

CAT’S PURRFECT DAY CREAM

Tony Мoly е култова марка с автентично качество от Южна Корея. Формулата на дневния крем има мемори текстура, успокоява и овлажнява, а аминокиселината от коприна помага за предотвратяване на увреждания и омекотява кожата.
 

HYDRA ZEN

Lancôme представят течен хидратант за лице от ново поколение с 11 аминокиселини, хиалуронова киселина, алое вера и екстракт от роза. Лек като перце, овлажнява и поддържа бариерата на кожата с видимо антистрес действие.
 

ОЗАРЯВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ

L’Intemporel Blossom на Givenchy дарява незабавно свеж вид на лицето. Невероятната ѝ гел текстура с перлени розови частици придава на кожата младежко излъчване, като същевременно я ревитализира, хидратира и зарежда с енергия.

ДВОЙНО ПИЛИНГ ДЕЙСТВИЕ

Маската за лице от серията Supra Radiance на Lierac детоксицира и възстановява клетките, благодарение на екстракта от бял пчелник, а Хиалу-3 концентратът подхранва и изглажда кожата. Вулканичните микро кристали ексфолират, активират микроциркулацията и тонизират тъканите.

FIX+ COMPASSION

Променящ настроението, ароматен, мини Fix + спрей от MAC, вдъхновен от чувствената енергия индиго – настроение, изпълнено с плодове и рози, за да се почувствате чувствени и любящи.

КОПРИНЕНА МЪГЛА ЗА КОСА

С La Vie est Belle Silk Hair Mist Lancôme вплита в косата уникален аромат, като същевременно й осигурява мекота и блясък. Специалната формула с лека консистенция, съдържа масла и омекотяващи агенти за бляскава копринена коса.

ПОДСИЛВАЩ СИЯНИЕТО КРЕМ

Diffuseur De Beauté от Galénic е способен мигновено да възобнови естествената сияйност на кожата, да я зареди с ревитализиращи съставки през целия ден, и остави видими резултати - перфектна микроциркулация, добра хидратация и искрящ тен.

ЛИЦЕ НАЗАЕМ

Purifying Peel Off Mask от линията Waso на Shiseido отстранява следите на ежедневието, мъртвите клетки и запушените пори, за да разкрие гладка, чиста и хидратирана кожа.
 

БЕЗ СЛЕДИ ОТ БЕЗСЪНИЕ

Benefiance Overnight Wrinkle Resisting Cream на Shiseido е богат, овлажняващ нощен крем, който противодейства на бръчките и се фокусира върху видимите признаци от безсънието.

YOUR SKIN DESERVES RESPECT

През 2020 епохалното откритие на Bioderma отбелязва четвърт век. Първата мицеларна вода в света Sensibio H2O e наистина революционно изобретение, което завинаги променя козметичната индустрия и се настанява трайно в ежедневието на милиони жени.

 

10 задължителни "розови" формули за лице, които осезателно променят качествата на кожата... и копринена мъгла за коса с любим аромат

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA