Suicide Blonde

Музата на Kérastase e вече блондинка

Емили Ратайковски, позната с естествения си кестеняв цвят, хвана лятната вълна и изсветли косата си като я направи руса с помощта на световния лидер в професионалната луксозна грижа за коса.

 

Емили

 

Емили отдавна обмисля решението да стане блондинка, но това, което я притеснява е как промяната на цвета ще се отрази на състоянието на косата ѝ.

През последните три години тя изгради много силна връзка с Kérastase и се реши на тази смела крачка, след като се убеди в качествата на продуктите.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerastase (@kerastase_official) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След като Kérastase лансира първата си серия за грижа за цвета, специално създадена за нуждите на русата коса - Blond Absolu, Емили ще бъде лицето на новата кампания, която предстои да представена през януари 2021.

 

 

Kerastase

 

Това е първия път, в който Емили боядисва косата си и след като салоните по света отново отварят врати, промяната на цвета е лесен начин да започнете летния сезон с нова визия.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Никога през живота си не бях боядисвала косата си или пък намалявала значително дължината ѝ! Толкова се вълнувам, че Kérastase ме подкрепи в решението ми да изсветля косата си. Наскоро отпразнувах рождения си ден и съм истински щастлива да отбележа приключването на изолацията с нова визия, споделя емоциите си русата красавица.

 

"Промяната на външния вид е начин да изразим себе си, като едновременно с това се забавляваме. Това определено е най-забавното нещо което съм правила с визията си."

 

 

Новата програма на Емили за грижа за русата ѝ коса вкъщи включва серията Blond Absolu на Kérastase, която ще бъде с нея в това пътешествие, за да осигури на русия ѝ цвят, грижата от която се нуждае, за да изглежда винаги перфектно.

 

 

Кеrastase

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA