Най-актуалните трендове при косата, които да пробвате

A.k.a. всичко, което трябва да знаете, имате предвид и искате да опитате в следващите месеци.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 септември 2021

Обещахме да подчиним този уикенд на новостите около есенния сезон, продължаваме с косите.

И тенденциите, които ще носим в тях през есен/зима 2021...

СРЕДНА ДЪЛЖИНА С ОБЕМЕН БРЕТОН

Напоследък бретонът е особено актуален, ОСОБЕНО в комбинация с дължина малко под раменете. Вижте Емили Алин Линд, която в края на октомври ще гледаме в новия вариант на "Клюкарката".

ПАНДЕЛКА В КОСИТЕ

Невидима, огромна, малко, много, изборът за финалното решение оставяме на вас. Сякаш напоследък панделките се появиха на доста места извън личния гардероб на Ариана Гранде, така че опитвайте смело.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИЧЕСКИ ОТ ЛЮБИМИТЕ ИНФЛУЕНСЪРИ + ТОП ПРОДУКТИ

ЧЕРНА КОСА, БЕЛИ АКЦЕНТИ

Приликата с Круела де Вил ще е осезаема, ако направите радикална промяна, но скромен балеаж или подчертаващи кичури в долната част на косата ще ви направят искрено горещи.

НЕПОКОРНА, ЧЕ И ПОВЕЧЕ

Ако косата ви е естествено къдрава, оставете я такава. Не я изправяйте, не я стилизирайте. Бъдете колкото се може по-близо до #nofilter перспективата и в никакъв случай не отивайте over the top.

КОКЪТ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ВАРИАНТ

И то не само за времето, което отделяте за почистване вкъщи. Щом самата Зендея пуска такава снимка в Instagram, значи място за съмнения няма.

НЕ БЯГАЙТЕ ОТ РОЗОВОТО

Така де, няма да го използвате за първата си среща с някого или за най-важния работен ангажимент в целия ви житейски път дотук, но за изненадващо парти в петък вечер - защо не?

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАК ДА СПРЕМ ЖЕНСКИЯ КОСОПАД?

ЧЕРВЕНО ИЛИ ОРАНЖЕВО?

Сещате се, онзи очарователен, изключително приятен, но и труден за постигане нюанс между тиквеното оранжево и маковото червено. Сара Хайланд показва как!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA