Забравете Рейчъл! Дженифър Анистън предизвика нова тенденция в косите

Актрисата заложи на сивото и доказа, че не й пука от остаряването.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 юни 2023

Фотография: Profimedia; @Instagram/jenniferaniston

Обожаваме Дженифър Анистън, нейната перфектна визия и философията й за щастлив живот. Ето защо привестваме всяка промяна във външния й вид, която се случва сякаш с лекота.

Анистън показа за пореден път, че не се притеснява от възрастта и залага на това как се чувства отвътре. А то несъмнено се отразява и на облика й. Актрисата навлезе смело в ерата на сивата коса и изглежда хич не й пука какво ще кажат околните.

Джен получи куп похвали след последното си видео в Instagram, където показва сребърни корени и доказа, че дори сивите коси могат да изглеждат великолепно. В него Дженифър рекламира нов продукт от своята марка за грижа за косата LolaVie. В краткия клип актрисата е със спортни дрехи и наполовина хваната високо грива. И фокусът беше именно там.

дженифър анистън

"Можете да го използвате веднъж седмично. Нанасяте го, оставяте го, минавате с гребен, слагате кърпа, може да спите с него, както решите. Изключително вълнуващо е", сподели Анистън относно новия продукт за интензивно възстановяване на косата.

И докато 54-годишната не спомена нищо за видимите сребърни кичури, то нейните последователи не пропуснаха да я похвалят, че е оставила косата си без да я боядисва. "Поздравления, че позволи на сивото да се появи – освежаващо", "Джен, косата ти е просто шедьовър и всички са съгласни с това", бяха само част от окуражителните коментари на феновете й.

дженифър анистън

Дженифър неведнъж е споделяла своята философия за остаряването. "Като цяло всички растем и ще остареем. Не можете да отречете това. Гарантирано е. Но ние можем да бъдем жизнени и да процъфтяваме и в напреднала възраст", категорична е актрисата в интвервю през 2022 г.

А какъв е нейният съвет да остаряваме красиво? Погрижете се за себе си отвътре навън. "Без телефони, без имейли, без текстови съобщения и без социални медии. Пробвайте това за около час - час и половина дневно. Горещо препоръчвам да го правите една седмица, няма да повярвате колко е огромна разликата," казва още Джен.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA