Лейди Гага разкри как тества продуктите от козметичната си линия

Ще останете изненадани...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 февруари 2020

"Не очакваме всички да се събудят сутрин и да се чувстват в перфектна форма или сякаш имат цялата сила на света", казва Сара Тано, гримьорката на Лейди Гага. Спомняте ли си бляскавите мигли на Гага от Met Gala миналата година? Сара е техен „автор". Освен тази длъжност, тя заема и ръководен пост в козметичния бранд Haus Laboratories, който чудовищната изпълнителка стартира през лятото на 2019 г. „Ако не искате да носите грим, което е добре, но все пак обичате да използвате лицето си като изразно средство, можем да ви накараме да проявите смелост и да пробвате различното, каквото и да означава това за вас и живота ви", споделя тя пред Bustle само дни преди появата на новата колекция.

За никого не е тайна, че през последните няколко години се говореше доста за това как реално биват тествани козметичните продукти и как някои от тях получават етикета „cruelty free". Артикулите на Haus Laboratories преминават през един доста специфичен финален тест преди да бъдат пуснати на пазара. „Склонни сме да направим всичко. Толкова сме страстни по отношение на тази марка, че няма да пускаме нищо, докато не е напълно готово." Как разбират, че е готово? След лабораторната част от изследванията, Гага носи продуктите на сцената по време на своето Las Vegas Residency шоу и ако те устоят на всички изпълнения, танци и цялостно движение на сцената, то значи са готови да стигнат до потребителите.

"Наистина не искам жените да седят пред огледалото и да се гримират по час и половина всеки ден. Трябва да можете да направите грима си за 10-20 минути и да се почувствате напълно удовлетворени от резултата." Тази философия на компанията напълно отговаря на стандартите на Haus Laboratories, който далеч не е типичният beauty бранд, в който можете да се влюбите. Почти сигурно е обаче, че ще го направите.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA