Жълти сенки за очи - слънчевият тренд на пролет-лято 2021

Наситени, весели и категорични - жълтите сенки са нож с две остриета, но пък са толкова страхотни...

Силвия Канин
Силвия Канин 04 март 2021

Слънце в душите и слънче навън. Какво повече можем да искаме от приближаващата астрономическа пролет? Сезонът, в който природата се събужда за нов живот е зареден с настроение и някак неусетно провокира усмивки и желание за активени и вълнуващи приключения. 

Настъпващата пролет е истинско вълнение за нас феновете на модата и красотата, защото всички нови тенденции започват да циркулират около нас и да ни дават безброй шансове да им се наслаждаваме. За днес сме решили да ви представим един от любимите си трендове от макиаж сцената - жълтите сенки.

yellow1

Цветът, който свързваме с положителната енергия е цветът на Слънцето, източник на топлина и светлина, без който животът ни ще е невъзможен

Жълтите сенки в последните години са често срещани по време на седмиците на модата. Пролет-лято 2021 обаче е тяхният триумфален момент. Ще ги виждаме във всеки козметичен магазин и няма да сгрешим ако си ги купим. 

Има няколко важни правила ако сте решили да оцветите клепачите си в най-положителния цвят от всички.

*Първо, трябва да сте сигурни, че сте си закупили сенки с добър пигмент. Така жълтото ще е наситено и няма да има нужда да нанасяте отново и отново.

*Второ, за да да получите максимума от цвета ви препоръчваме да използвате основа за сенки. Тя ще предотврати и събирането на продукта в сгъвката на клепача, което е грозно и често срещано.

*Трето, четките са много важни, но вие би трябвало да знаете това щом посягате към жълтите сенки.

*Четвърто, не прекалявайте със спиралата. Оставете погледа да изглежда чист и закачлив, точно като този на Марго Роби.

YELLOWQ

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA