Горещите грим тенденции на есен 2021

Отворете съзнанието си максимално и ни позволете да ви пренесем в красивия свят на некрасиво студените дни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 септември 2021

Фотография: pexels.com

Вероятно думата "тенденция" се употребява по-често от нормалното, но няма по-подходящ термин, с който да опишем случванията в beauty и fashion света. Тази есен те обещават да бъдат разчупени, креативни, неограничени от поводи и в тотален дисонанс със статуквото. Иначе казано, WE LOVE THEM!

Когато говорим за грим...

ТОЧНО ТОЛКОВА ЯРКО

Никой в индустрията не робува на безкрайно остарелите разбирания, че ярките цветове са запазени само за топлите дни. Гримът от октомври ще бъде решен в жълто, синьо или бонбонено розово. Не е ли страхотен?

ИЛИ ТОЧНО ТОЛКОВА ВАМП

Категоричният нюанс за устните е вампирското червено. Тъмно, наситено, матирано, единственият акцент, от който бихте могли да имате нужда за вечер навън. Или, сещате се, за излизането до кварталния магазин.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГРИМ ИДЕИ ОТ МАРИЯ БАКАЛОВА, ОЛИВИЯ КУЛПО И КАЯ ГЕРБЕР

ГЛЕДАШ ЛИ МЕ?

Ако този тренд можеше да говори, това щяха да са първите му думи. Оказва се, че издигаме стикерите за лице на пиедестал и ще се търсят всевъзможни начини за постигане на абсолютен синхрон между тях и останалата част от грим визията.

ПО-ДЪЛГИ, ПО-СЕКСИ

Миглите, of course! Използвайте спирала за допълнителен обем и подчертавайте погледа си, дори косъмчетата да не стигат до устните. Хубаво е, лесно е и, повярвайте ни, забелязваме го дори мъжете. #wokeuplikethis

НА ЗАДЕН ПЛАН

Там са веждите. Или поне така изглежда. От известно време насам наблюдаваме как те стават не чак толкова прилежно загладени и оскубани, което пък означава, че ще имате повече време за нещо друго.

АКЦЕНТЪТ Е ВАЖЕН

Дори да се слеете с падащите листа и кафявия пейзаж около вас, в случай че не се страхувате от допълнително внимание, насочете се към малките акценти около очите, които ще направят и най-скучното решение the best possible. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 5 ГРИМ ПРОФИЛА В INSTAGRAM, КОИТО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЛЕДВАМЕ

ПРЕДИ ВСИЧКО И НАЙ-ВЕЧЕ

Чистата кожа. Перфектният грим започва и свършва с нея, така че не я пренебрегвайте. Не знаем колко време се очаква да прекарваме изцяло вкъщи, затова залагайте на простотата и здравето. Хидратация, ексфолиране и никога сън с грим. НИКОГА!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA