Топ гримьорът Алина Манова прави безплатен летен онлайн курс

Модели за атрактивните фестивални визии ще бъдат инфлуенсърите Андреа Банда Банда, Биляна Славейкова и Мирела Илиева.

Фотография: Георги Андинов

В разгара на лятото топ гримьорът Алина Манова ще направи безплатен онлайн курс за жените, които искат да изглеждат зашеметяващо в горещите, изпълнени с емоции дни и нощи.

В рамките на два часа тя ще ви покаже как да създадете смели и атрактивни фестивални визии, с които да се превърнете в център на вниманието на предстоящите партита, концерти и специални събития.

Answear

Фотография: Answear.Lab

Уебинарът ще се проведе на 22 юни от 18:30 часа, а за участие е нужна единствено предварителна регистрация тук. В курса могат да се включат всички, които имат афинитет към естетиката и око за красивото.

Професионалист с елегантен и разпознаваем почерк, Алина вярва, че гримът е изкуство и че всяка жена може да подчертае своята индивидуалност, стига да знае някои основни комбинации и трикове. Подробните й напътствия ще ви помогнат да направите перфектен контур на устните си, да изберете съвършения нюанс червило, да залепите кристали по лицето си лесно и бързо, да си сложите брокат и да създадете ефекта на слънчев загар само с руж. Мечтаният външен вид ще постигнете само за 15 минути и ще приковете погледите към себе си.

Талантливата Алина ще представи три зашеметяващи фестивални визии - Classic with a twist, Burning man и Бунтарска, а нейни модели ще бъдат инфлуенсърите с неповторим стил Андреа Банда Банда, Биляна Славейкова и Мирела Илиева.

Мирела Илиева

Андреа Банда Банда

Биляна Славейкова

Фотография: Даниела Йорданова

Всяка от тях ще допълни специфичното си излъчване с подходящи аутфити от новата лимитирана колекция на Answear.LAB, наречена SHERO - дръзка комбинация между английските думи she ("тя") и hero ("герой"), която е посветена на жените, решени да бъдат главни героини в собствения си живот. Дрехите са вдъхновени от силата и въображението, с които нежният пол преминава през промените, без да изневерява на себе си.

Комбинацията от подходящ грим, впечатляващ аутфит, добро самочувствие и доза хумор мигновено превръщат всяка жена в SHERO. Модерна, автентична и вярна на ценностите си, тя държи бъдещето в своите ръце и с лекота прави света по-вълнуващо и интересно място.

Повече информация за събитието и форма за регистрация може да откриете тук.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA