KIKO Milano откри първия си магазин в България

Италианската марка за козметика стъпва у нас с пълната си гама от гримове и процедури за лице и тяло.

KIKO Milano отвори първия си магазин в България и предложи ново начало за феновете на марката и ценителите на качествения грим.

Емблематичният бранд е основан през 1997 г. от Стефано Перкаси и неговия баща Антонио, а оттогава насам налага стандарти и революционно променя начина, по който козметиката се продава по целия свят.

KIKO Milano

KIKO винаги успява да идентифицира най-актуалните трендове в сферата на красотата и да ги направи достъпни за всички. Комбинирайки качеството и креативността, типични за италианските си корени, KIKO печели и най-взискателните ценители на красотата с широка гама сенки, тонове и текстури. Доказано е, че удовлетворява изискванията както на професионалните гримьори, така и на любителите на качествения макиаж.

Днес марката притежава над 900 магазина в 30 държави по света, сред които вече и такъв в Paradise Center.

KIKO Milano

Когато си бранд номер 1 за гримове в Италия, знаеш как да излезеш на сцената и да направиш впечатление. Затова и откриването на първия магазин на KIKO Milano в България беше истински празник. На събитието присъстваха много известни личности, медии, инфлуенсъри и стотици почитатели на марката, които искаха първи да разгледат дългоочаквания магазин на бранда. Те имаха възможност да се снимат на специална цветна стена, да си направят 360-градусово видео и да се насладят на вкусна италианска храна и отбрани напитки.

KIKO Milano

Професионалните консултанти правеха демострации на най-новите продукти, а на финала имаше специални подаръци за всички гости. Събитието носеше отпечатъка на стила, настроението и блясъка на KIKO, защото светът става по-добър, когато е цветен.

Скоро предстои откриване и на втория магазин от веригата в Serdika Center.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA