Грим продуктите, които ни очароваха тази есен

Новата колекция на Essence е смела, забавна и съчетава няколко функции в едно.

Ася Иванова
Ася Иванова 09 октомври 2023

Фотография: PR

Тази есен определено няма да бъде скучна. Защото този сезон ще залагаме на смела и закачлива визия, що се отнася до грима.

Именно чрез него можем да покажем своята забавна страна и едновременно да не изневерим на себе си. Или иначе казано "Make Beauty Fun", каквото е и мотото на нашите приятели от essence. А ако успяваме едновременно с това да спестим и от своето време, още по-добре. На помощ идват новите универсални предложения от актуализацията за есен/зима 2023 г. Те спестяват време, без да правят компромис с уникалните покрития и висококачествените, подхранващи съставки. А разнообразните ефекти и сияещите цветове създават закачливи визии. Любителите на красотата могат да опитат нещо ново и да оставят автентичното си аз да блесне!

Какво наистина е модерно сега?

Основни продукти за красота, които комбинират няколко функции наведнъж, размивайки границата между грижа за кожата и грим. Уникален завършек с ефективни съставки за подхранване на кожата? О да! Скинтелектуалците не са единствените, които ще харесат иновативните, висококачествени комбинации! Универсалните продукти идват като леки закуски за красота, което ги прави перфектните спътници за всяко приключение. Потопете се в свят, пълен с изразителен външен вид със сюрреалистични форми и необичайни цветове. Уникалните ефекти върху лицето, устните и ноктите привличат вниманието - за ежедневието или за партита.

essence

Първата стъпка разбира се, е посветена на грижата за кожата. Двуфазният маслен серум Hello, Good Stuff! не само ободрява сетивата със свежия си аромат на праскова, но комбинацията от прасковена вода и пептиди овлажнява, осигурява приятно усещане и придава гладка текстура на кожата.Същата линия предлага и тонер, който не само избистря кожата с 2% BHA и екстракт от папая, но и видимо намалява порите. Освен това е обогатен с 5% глицерин, което го прави истински усилвател на влагата. И най-доброто от всичко: съставките са 98% от естествен произход.

essence

След като сме се погрижили за кожата на лицето, е време и за устните. Наши верни помощници този сезон са захарния скраб Apricot sugar high, който ни осигурява  меки устни, а маската essence lip care Jelly Sleeping Mask е точно това, от което се нуждаете. Със своето масло от ший, витамин Е и хиалуронова киселина подхранва сухите и напукани устни.

essence

За мекотата на устните си може да се доверим на Hydra Oil Core балсам, който глези устните с външен слой балсам и маслена сърцевина.

essence

Extreme Plumping Lip Filler филър за устни пък прави устните ни неустоимо обемни, докато маслото Cocoa Butter essence lip care с какаово масло, масло от ший и витамин Е интензивно подхранва устните и ги прави изключително меки.

essence

Маслото за устни Essence hydra kiss Lip Oil създава силен блясък и нелепнещо покритие и може да се ползва както самостоятелно, така и върху червило. 

essence

Без ограничения съвсем правилно е мотото на новата спирала на essence! Иновативната и гъвкава еластомерна четка достига и до най-късите мигли за ултра дълги и обемни мигли! essence lash Without Limits Extreme Lengthening & Volume Mascara също е офталмологично тествана и е подходяща за носещи контактни лещи. Тя е в два цвята - черен и кафяв.

essence

Bright Eyes стик за зоната под очите ни помага в дните, когато сънят е мираж. Този стик кара тъмните кръгове да изчезват за секунди, за добре отпочинал вид.

essence

Ако искате блестяща визия, то Multichrome Flakes топер за сенки с многоцветни частици добавя ултра-блестящи акценти към всяка визия.

essence

Гримът ще е пълен, добавяйки super fine лайнер молив, който създава изключително прецизни щрихи с очна линия с още по-финия си връх. С айлайнер моливът extra long-lasting всички погледи ще са насочени към вас. Той вече се предлага с още по-добра формула и създава прецизни щрихи с очна линия, които издържат 24 часа. Ако пък за нищо на света не заменяте очната си линия, то популярната очна линия essence dip се завръща с подобрена наситено черна, водоустойчива формула, която издържа до 24 часа.

essence

Не сме забравили и ноктите. Лакът за нокти с ефект Holo Bomb създава уникален външен вид на ноктите! Ефектните лакове за нокти в два нюанса впечатляват с холографски пигменти, които светят във всеки цвят на дъгата. Вълшебният топ лак за нокти Cracking на essence създава уникален черен "напукан" мотив върху ноктите. Ефектът е видим веднага и може да се комбинира с всеки желан цвят лак за невероятна визия.

essence

Fake it till you make it: популярните essence French Manicure click-on нокти с практични залепващи подложки са задължителни на рафтовете за красота. Благодарение на самозалепващите се подложки, ноктите могат лесно да се използват повторно и да се поставят за нула време. Външната опаковка също е от 100% рециклирана хартия.

Открийте своите нови фаворити на essence.eu.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA