Маникюрът тази пролет: цветно, по-цветно, още по-цветно

Ще бъде банално да цитираме Мечо Пух с "колкото повече, толкова повече", но го правим веднага.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 април 2021

ВРЪЗКА СЪС ЗЕМЯТА

Често я търсим, а понякога забравяме, че освен в отговорния подход към опазването на околната среда, тя се крие и в зеления цвят. Експериментирайте с различни нюанси и форми, но не залагайте на сигурното.

Фотография: Instagram/@helunails

ДА СЛОЖИМ МНОГО ТОЧКИ

Дори да не сте достатъчно смели в beauty решенията, които вземате, сега е моментът да оцветите пролетта във всички възможни цветове. Направете го, а след това добавете красиви (и сравнително симетрични) бели точки върху тях.

Фотография: Instagram/@katebonarnails

ЖИВОТ, ОЦВЕТЕН В ЛИЛАВО

Лилавото е от онези възможности в цветовата гама, с които не е никак добре да се прекалява. Добре оформен маникюр във виолетово обаче със сигурност ще ви накара да погледнете на нещата от друг ъгъл.

Фотография: Instagram/@ginaedwards_

КРИСТАЛЪТ, МОЙ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ

След бляскавите моменти, на пиедестала тази пролет застават кристалите. За да не изглеждате като участници в циркова програма, заложете на семпъл нюанс и оставете те да свършат основната работа.

Фотография: Instagram/@ginaedwards_

PASTELS ALL THE WAY

Трудно е да избягаме от пастелните нюанси, когато започнем да навлизаме в пролетно-летния сезон. Извинете, но защо да го правим?

Фотография: Instagram/@nailartbysig

В ЖЪЛТО И ПО ФРЕНСКИ

Нестандартни вариации на френския маникюр - колкото пожелаете. Тази със сигурност заслужава внимание. И ще го получи.

Фотография: Instagram/@ceirrasnails

Истината е, че миналата година донесе със себе си доста промени и докато преди имаше ужасно много категоричност и последователност във всички beauty и модни тенденции, този път такива липсват и основното правило е всеки да открие комфорта и мястото, в което се чувства искрено добре.

Модните попадения са различни, гримът се очертава да бъде доминиран от жълтото, а маникюрът? Очевидно възможните верни отговори са много, но GRAZIA смята да се довери на максимата "колкото повече, толкова повече", особено когато става дума за цветове и слънчево настроение.

Галерията по-горе ще ви обясни какво точно имаме предвид. Останалото зависи от вас.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ МАНИКЮРА ЗА ТАЗИ ГОДИНА

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA