Есенните тенденции при маникюра са ясни

Нещата се случват така. Със смяната на сезоните идва и смяната на визията.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 03 септември 2022

Фотография: Pexels.com

Нищо не обозначава пристигането на есента като официалната промяна, така както снимка със любимото сезонно лате на фона на падащите листа.

Подгответе се за времето на градските разходки, тоалети, включващи главно пуловери и следните идеи за маникюр, които ще ви подготвят за всичко, независимо от настроението през което преминавате. 

Края на лятото дава и край на цветните и ярки визии, идвайки на власт дълги и червени нокти или бежави нюанси, но с мели акценти. Есента със сигурност идва с интересни предложения и ние сме ви събрали най-интересните от тях.

БЕЗЦВЕТНИ С БЛЯСЪК

Безцветните и добре оформени нокти се завръщат с пълна сила. Металният блясък е абсолютен тренд през новия сезон, а прибавянето на "лунички" (известно още като "обърнат френски маникюр") може да направи визията ви стилна и нежна, без да бъде натрапчива.

GLAZED DONUT

Не знаем дали Хейли Бийбър започна този тренд с нейната "glazed donut" кожа, но със сигурност нежният блясък по цялата плочка на нокътя ни харесва. За радост, можем да избираме розов, зелен, сребрист, златен и какъвто искате друг ситен блясък. Важното е наистина лъскав топ лак за финал.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА НАМЕРИТЕ ПЕРФЕКТНАТА ФОРМА НА НОКТИТЕ СИ

NUDE

Има ли нещо по-хубаво от телесни нокти за есента? Категорично не. Цветове, които си отиват със заобикалящата реалност от падащи листа във всички нюанси като кафявото, жълтото и оранжевото, са богата гама от избор за следващия ви маникюр.

ВЕЧНАТА ЧЕРВЕНА КЛАСИКА

Всички обичаме червения лак, но понякога ни изглежда малко скучен. Разнообразете го с малко сребристо камъче, със сигурност ще получите комплименти за оригиналността.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НИКОЛ КИДМАН ПОДДЪРЖА НОКТИТЕ СИ С ТОЗИ ПРОДУКТ ЗА ПО-МАЛКО ОТ 20 ДОЛАРА

ВЕЧНАТА ФРЕНСКА КЛАСИКА

В последните години цветният френски маникюр беше абсолютен тренд, но в края на годината това се променя. Сега започваме да носим по-изчистени и близки до земята нюанси, а френският маникюр в класическия бял цвят е в апогея си.

КАКИ

Този така любим нюанс варира наситеността си през сезоните от маслинен оттенък до блатно зелено. В маникюра, в дрехите, в обувките, можем да го видим навсякъде.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA