Колагенът - голямата тайна за красота на Дженифър Анистън

Звездата от "Приятели" разчита на колагена, за да изглежда ТАКА. Смятаме да ѝ се доверим, направете го и вие.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 ноември 2020

Предполагаме, че когато си знаменитост от ранга на Дженифър Анистън, не само че имаш достъп до най-скъпите и високотехнологични продукти и процедури при грижата за кожата, но и често прибягваш до тях. Звездата от "Приятели" обаче разкрива, че винаги се е придържала към основните неща като хидратиращи продукти и пиене на вода.

В beauty рутината ѝ има и още един елемент, който е нейната тайна за съвършен външен вид - колагенът.

"Колагеновият пептид наистина ще донесе видима разлика в живота ви. Ноктите ми станаха по-здрави, кожата също. Как си го обяснявате? Това е нещо, което работи отвътре навън", споделя Джен пред Well + Good през 2018 г., съветвайки всички почитатели да не пренебрегват добавките в списъка със съставки за сутрешно смути.

Точно поради тази причина Анистън официално може да добави още една длъжност в иначе впечатляващата си биография, а именно главен творчески директор на Vital Proteins - любимият на знаменитостите бранд за колагенови продукти. "Винаги съм бил застъпник за подхранването на здравето отвътре навън, затова започнах с използването на жизненоважни протеини." 

57

Екранната Рейчъл Грийн обещава да "насочи вниманието си към нови продуктови иновации", споделяйки "собствения си опит с колагена, за да изгради по-голяма информираност относно неговите предимства." Какви са те? Тъй като именно той е 70-80% от състава на кожата, допълнителният му прием помага за еластичността и хидратацията, а с напредването на възрастта производството му се забавя естествено и фактори като прекомерено излагане на слънчева светлина, пушенето и стреса може да доведат до по-бързото му разграждане. 

По-малкото количество колаген в кожата пък се равнява на повече бръчки, сухота и отпусната кожа, а щом Дженифър изглежда така след 50-ия си рожден ден, със сигурност смятаме да ѝ да се доверим.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA