Без акне за 7 дни с иновативен продукт от Корея

Dr. Tisha предлага кремове за акне, които са сред най-продаваните.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 юли 2023

Фотография: PR

Това, което очакваш от летните месеци със сигурност не е борба с акне. Да носиш красиви рокли? Да! Да се разхождаш боса по влажния пясък, докато вълните леко докосват фините материи? Със сигурност! Леко загорялата ти кожа да блести на фона на последните слънчеви лъчи? Абсолютно! Да се опитваш да прикриеш всячески пъпките и зачервяванията върху лицето и зоната на деколтето? Не, това със сигурност не влизаше в плановете ти, докато мечтаеше за почивка от бюрото в офиса!

Имаме две новини за теб. Лошата е, че през лятото акнето става по-агресивно и може да се прояви дори и след затишие. Добрата обаче е, че можеш да се справиш с него с един наистина уникален по рода си продукт. Едва ли ще се учудиш да разбереш, че той е дело на корейски козметичен бранд. За да ти разкрием кой е, остани с нас в следващите редове. А за начало се запознай по-подробно с проблема и разбери причината за появата му, дори в зряла възраст.

акне

ЕНЦИКЛОПЕДИЯ НА АКНЕТО

Знаем, че лятото е предназначено за леки четива с романтични нотки, а не за мащабни научни трудове. Постарали сме се да ти разкажем накратко защо кожата е по-уязвима към възпаления през горещините. Коя козметика отива в графа "Да" и коя в графа "Не". Особено, ако в момента си в период на ожесточена борба с неприятните пъпки.

За разлика от признаците на стареене, слънцето няма пряко влияние върху акнеичната кожа. Това, което провокира неговата по-агресивна форма през лятото е интензивното потене. То задейства верига, която повишава и нивата на мастна секреция. А комбинацията от двете неща със сигурност не може да се нарече добра. Добавяме замърсяванията от околната среда и отделянето на мъртви клетки, които са целогодишен проблем. Покриваме с един слой слънцезащитен крем, чиято текстура е по-маслена. И воала! Нужните предпоставки за запушване на порите и образуване на акне буквално са налице.

акне

НА ЕДНА ИГЛА РАЗСТОЯНИЕ

Спокойно, момиче! Решението, което ти даваме за справяне с акнето няма нищо общо с болезнени процедури при козметолог и естетичен дерматолог. (Добре е обаче да следваш техните съвети, а те гласят да оставиш тежките кремове за зимата и да си набавиш такива с по-лека формула за горещините.) Още по-малко е свързан с остри предмети. След като вече си напълно запозната с факторите, които могат да бъдат причина за повторната поява на акне по лицето, зоната на деколтето и гърба, вече си напълно готова да разбереш и как да се справиш с него.

акне

Докторът, на който те съветваме да се довериш е този от известния корейски бранд за козметика Dr. Tisha. Няма да се изненадаме, ако вече си напълно запозната с него или някоя приятелка ти е подшушнала за него. Популярността на марката не е случайна. Dr. Tisha предлага кремове за акне, които са сред най-продаваните в Корея. А ако си истински спец в последователната грижа за кожата и имаш изградена рутина, този факт със сигурност ти стига, за да се довериш на един от бестселърите ѝ. Dr. Tisha AC7 Анти акне серум с микроигли успява да се пребори с пъпките с видими резултати след 7 дни. Той работи с помощта на патентована нанотехнология с микроигли от растителен произход. Микро убожданията, които ще усетиш с нанасяне на консистенцията, съдействат за достигане на активния състав до вътрешните слоеве на кожата и отстраняване на несъвършенствата от корена към върха.

преди-след

Сигурни сме, че нямаш нужда от повече убеждения и вече гугълваш този изключителен продукт, но преди да се отдадеш на любимия си онлайн шопинг, допълваме, че Dr. Tisha AC7 Анти акне серум с микроигли се справя отлично и с остатъчните петна, зачервявания и белези, които могат да останат след акне. Защото истинският професионалист не оставя работата свършена наполовина!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA