Да, Кейт Бекинсейл тренира шест пъти седмично

46-годишната звезда споделя повече за начина си на живот и как винаги успява да изглежда перфектно.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 декември 2019

Макар през последните няколко месеца Кейт Бекинсейл да беше в центъра на публичното пространство главно заради връзката си с бившия приятел на Ариана Гранде, сега актрисата е готова да се завърне и да продължи напред. През 2020-а ще видим Кейт в три големи филмови продукции, но преди това да се случи 46-годишната Бекинсейл се появи на корицата на американското издание Women’s Health. Единственото, което можем да кажем, е че изглежда повече от невероятно.

61

Пред изданието тя споделя: „Свързана съм много с тялото си. Ако изпитвам стрес, го изпитам физически. Винаги е добра идея да направя нещо активно, за да се оттърва от негативната енергия." Във фитнес залата актрисата прави тренировка за цялото тяло, която включва упражнения, фокусиращи се върху няколко мускулни групи едновременно. Задължителните елементи във фитнес рутината са клековете, тежестите и кардиото, а в свободното си време тя признава, че обича да се занимава и с бокс.

5454

„Тренировките влияят на настроението ми. Другите аспекти се усещат като един страхотен страничен ефект", казва Бекинсейл, като допълва, че тренира 6 сутрини в седмицата, а преди това яде някакъв вид проетин, най-често пилешко филе или яйца с масло. През останалата част от деня в менюто на актрисата виждаме брюкселско зеле, сьомга, а от време на време и пържени картофи. Тя никога не консумира алкохол или кафе и признава, че рядко се спира на шоколада, а когато го направи, задължително е черен. Кейт разказва още, че за ролята си в „Пърл Харбър" от 2001 г. е била помолена да свали килограми, за да се впише в образа, който трябва да изиграе.

„Не се почувствах добре. Мисля, че жените са 100 милиона процента по-обезсърчавани за външния си вид от мъжете, но в този случай не беше така. Бен Афлек вече беше работил върху филм с режисьора и ми сподели, че същото нещо се е случило и с него. Накарали са го да си сложи нови зъби. Аз поне задържах моите", разказва актрисата, която съветва да не обръщаме внимание на чуждото мнение и винаги да подхождаме с уважителен маниер към чуждото лично пространство."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA