Тренировки на открито, при това за цялото тяло

Пролетта ни предизвиква да излезем от черупката си и да започнем с преследването на желаното лятно тяло.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 април 2021

Времето навън вече е прекрасно (стига да пропуснем обещания дъжд този уикенд), което означава, че перфектното лятно тяло може да започне своето формиране на открито. Кардио, джогинг, пилатес - вариантите са доста, така че слагайте маратонките и смело напред.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕТО КАК ДА НАПРАВИТЕ ВСЯКА ХРАНА ПО-ПОЛЕЗНА, ОТКОЛКОТО ВСЪЩНОСТ Е

Тренировките на открито са...

Естествен антидепресант. Упражненията на открито могат да помогнат за предотвратяване на сезонните депресии, влияят на настроението, повишават серотонина и слагат усмивка на лицето ни, дори когато нищо друго не я е провокирало.

Предизвикателство за тялото. Колкото по-открит е природният терен, който използваме за тренировките си, толкова повече ще искаме да дадем от себе си. Знаете какво имаме предвид. Ако над 500 м. път се открият пред вас, ще искате да ги пробягате, преди да обърнете гръб и поемете към вкъщи.

Безплатни. Всичко, от което се нуждаете, е вашето тяло и склонност да се поизпотите. Хубав терен, където ще се чувствате комфортно - също.

57

Ако търсите различни варианти как да разнообразите рутината си, така че да бъде ефективна и същевременно забавна, доверете се на YouTube експертите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: pexels.com 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA